Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, inne :)  nie znajdziesz ich na moim koncie w speed-links :)

Indeksacji tych o których piszesz jeszcze nie testowałem pod kątem procentów.

Ale oba indeksery (ten i ita)  sobie w miarę radzą z comment/html.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Sprawdzę, ale za kilka dni na jakimś nowym projekcie.

Wyrywkowo sprawdzałem jakieś 2 tygodnie temu i wyglądało to w miarę (dużo lepiej niż to bywało przy zachodnich indekserach).

Sporą listę masz :)

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Podam kilka cyferek bo kiedyś obiecałem :) Wszystkie około.

Kunena - 85%

Jomsoc - 80%

WR Board - 80%

Bitrix - 70%

Nuked Klan - 70%

Slaed CMS - 60%

PjBlog - 60%

Chińskie komentarze - 45%

Przepraszam za mały offtopic, ale jakiego softu używasz do obsługi tych skryptów jeśli można wiedzieć? :)

Można :)

Xneolinks:
Kunena
Jomsoc
WR Board
Bitrix
Slaed CMS

Własne dodawarki:
Nuked Klan (to chyba można też Xneo)
PjBlog (to zdaje się jest w GSA)
Chińskie komentarze

Pozdrawiam,

eM

Witam

Nie wiem czy tylko ja jestem takim wyjątkiem i mam problem z otrzymaniem f-VAT za indexer czy pozostali użytkownicy też są w podobnej sytuacji. Napisałem 5 @ 0 odpowiedzi napisałem na priv jest odp że sprawa zostanie sprawdzona i f-VAT zostanie wysłana. Mijają kolejne dni a faktury jak nie było tak nie ma 

Bo faktury VAT (bez VAT) idą z Polskiego raju podatkowego :D

PS. Czy mogę anulować już subskrypcję z paypala i nie wywali mi konta?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@karol24, jakiś dobry tydzień temu czytaliśmy, że zostało 10 os. do który fv nie dotarła i dotrze za godzine i tak te 10 os czeka (jestem jedną z nich i jeszcze z 30 kolegów jak nie więcej.. ale to fv bez vatu więc w sumie jak nie dostane płakać nie będę) :)

kwestie udokumentowania zakupu
Zrób screena z panelu konta :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności