Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

PS. Czy mogę anulować już subskrypcję z paypala i nie wywali mi konta?

Śmiało.

po jakim czasie wrzucone linki zostają "przemielone" przez indekser?

Jeśli 'wrzuciłeś' dziś do północy, jutro będą przemielone. Zdarzają się nam obsunięcia cały czas ale bardzo sporadycznie już - przez to że pracujemy nad sys cały czas. Ostatnio zdarzyło się nam 2 razy, żeby paczki poszły z opóźnieniem. Wszystko zmierza w kierunku wyeliminowania opóźnień do zera. 

ricco-banner.png

zróbcie coś z tym formularzem bo to jest porażka co się dzieje z wrzucaniem dużej ilości linków! . Kiedy będzie APi?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@Finan nie wiem czy masz dzieci, żone, rodzine, ale jeśli masz .... to chyba Cie nie lubią

Nie pisałem na temat Twojej rodziny, więc bardzo proszę do mojej się też nie mieszaj.

Po prostu chciałeś się zareklamować, zrobiłeś to dość nieudolnie.

EOT

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

jak chcesz wzrost pozycji to nie baw sie w spam
Seks to nie wszystko | oplpeople
oplpeople.com/seks-to-nie-wszystko/
23 godziny temu - Polecane strony : Chwilówki przez internet- pożyczki pozabankowe na raty. PIT program - PIT 37 druk. Strony internetowe - pozycjonowaniewtop10.pl ...

Drodzy parafanie, czyńcie tak jak mówię, a nie jak czynię.

• Like 1

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Spokojnie - będzie sprzątane wkrótce :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

od kilku tygodni czekam na FV
OT - i się nie doczekasz, bo nie mogą wystawić Faktury VAT ...gdyż taki dokument obecnie nie istnieje/funkcjonuje.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii