Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Kogo konkurencji? bo chyba nie mojej. Od początku jesteś zadowolony z black star to dobrze, inni takiego szczęścia nie mają

mają, mają, tylko nie chwalą się tym publicznie

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Ogólnie pytałem się o system co i jak bo dawno z niego nie korzystałem, przez jakiś czas korzystam z konkurencyjnego systemu ale dziwne rzeczy się dzieją i mam zamiar wyemigrować.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Nie wiem skąd macie te liczby. Dla testu wrzuciłem 2 dni temu discuza i indeksacja jest na poziomie 1%, drugi skrypt(profile) 0%. Najgorsze jest to, że człowiek nie wie czy te linki zostały już przemielone czy może jest zastój albo nie wiadomo co jeszcze.

Żeby nie było, że z konkurencji wpadłem to u IT mam discuza na 5% a ten drugi skrypt 3%.

Dla porównania sam sobie indeksuje te same linki w 35% no ale naczytałem się o 80% to chciałem spróbować:)

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Nie wiem skąd macie te liczby

Moje cyferki pochodzą z okresu kiedy testowałem, nie z ostatnich dni.

dostal rowniez mariusz

Tak. Stan indeksacji od tamtego czasu praktycznie się nie zmienił.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

System kompletnie nie działa ( przynajmniej dla mnie ). Testowałem go od ~2 tygodni na kilkunastu dużych paczkach różnych linków. Stopień indeksacji w zasadzie taki sam jak na linkach które nigdzie nie były wrzucane. Na linkach nie było żadnych robotów! Podsumowując czuje się wydymane na bazę, korzyści z systemu zerowe. Wręcz bym powiedział ujemne bo kasy z mojego portfela ubyło i straciłem czas na sprawdzanie i wrzucanie tam linków. Osoby które piszą o indeksacji discuza czy innego śmiecia na 60%+ i że jest rEWELACJA REWELACJA pozostawię bez komentarza. Widziałem wcześniej ten skrypt indeksujący i to jest nic specialnego i można było się spodziwać, że jak tona kupy zacznie wchodzić w indeks poleci mała poprawka uniemożliwiająca refresh linków albo robot będzie miał limity odwiedzin na domenę.

I śmignął 1 miesiąc testowania systemu, muszę przyznać, że liczyłem na dużo,  niestety jak to w życiu bywa, zostałem szybko sprowadzony na ziemie. Nie sprawdzałem codziennie stopnia indeksacji jak to niektórzy robią, dla mnie liczą się pozycje, a te w żaden sposób się nie zmieniły, także używanie systemu dla mnie nie ma sensu.

Przez jakis czas śledziłem wątek wychwalanego "narzedzia" do... wyciągania waszych baz;)
Myślałem, że ktoś załapie po co ten "indexer" został stworzony, ale nikt nie szczeknął, więc ja to zrobie pierwszy:
Ten wasz "indexer" to tak naprawdę wyciągarka waszych baz.
Myślałem, że na tym forum siedzą w miarę ogarnięci ludzie, no ale się myliłem, nikt nie załapał tego.

Koles zrobił sobie wolne, nie przerzuca waszych baz do konkurencyjnych indexerów to i nie ma efektów, co się dziwicie. Ma za to fajną bazę pod swoje projekty i pewnie niebawem zacznie się bronić przed tym co napisałem. Ja nie wydałem ani złotowki na ten indexer, ale fajnie przez ten czas się czytało wasze nadzieje na super indexer.
Pozdrówka.

Nie popadajmy w przesadyzm... Działało i szybko przestało. I tylko tyle.

Ciekawe na jakiej zasadzie to w ogóle działało. Ktoś uchyli rąbka tajemnicy skoro i tak już po ptokach  :D ? Tak przynajmniej wynika z waszych komentarzy, ja nie skusiłem się skorzystać.

Edytowane przez automatyk

Hehe, to że mocy nie ma to jedno, ale pisanie, że system służył do wyciągania linków to jakaś kpina :) Przecież do tego jest ahrefs czy majestic i nie trzeba tworzyć żadnych systemów indeksujących :)

A tak na poważnie to myślę, że za systemem stał sam Matt Cutts i teraz wie gdzie polscy spamerzy spamują

Edytowane przez janekszeryf

Wasza sprawa jak zinterpretujecie to co napisałem, czy wezmiecie to na poważnie czy nie, sprawa wyjdzie na jaw i jestem ciekaw jak to się potoczy :)
Fajny profit można mieć z tego typu projektu, na zasadzie działania Blask Star indexing:
-kasa
-świeżutka baza
no ale tworca wkoncu poszedl do szkoly i sie skonczyl czas na przerzucanie list :) (no chyba, ze to jakos zautomatyzowal, w co wątpie, bo 1 maly bug, ktory byl wspominany wiele razy nadal nie zostal naprawiony, a theme to pewnie nulled:))

Także pozdrawiam naiwniaków z tego forum, jak i z innych w których chwalono się indexerem. Jestem ciekaw dalszej komedii  :)

Wasza sprawa jak zinterpretujecie to co napisałem
Więc po co się dalej udzielasz w tym wątku skoro już wszystko co miałeś  do powiedzenia < napisania> powiedziałeś! Przecież jak sam zauważyłeś to "nasza sprawa" :hmmm:

• Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii