Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

up

Każdy link, który wrzucicie będzie zrobiony, bez wyjątków.

Jak sobie dziś/jutro podamy dłonie z człowiekiem o którym piszę, sądzę że dla niego to max 2-3 dni pracy z tym co jest w tej chwili. 

Podaliście sobie te ręce już?

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Na PiO było już jedno przejęcie firmy, ze 3 lata temu chyba kojotek sprzedał produkty Omni tajemniczemu użytkownikowi i wiadomo jak to się skończyło. :) Piszę to po części żartobliwie, a po części na serio, żeby zarówno nowy jak i stary właściciel serwisu jasno określał jak się sprawy mają.

Może Panowie, zamiast przeczuwać, wróżyć i domniemywać - zwyczajnie sprawdzimy, co nowy właściciel potrafi zrobić z tym, co już zrobiłem.

żeby zarówno nowy jak i stary właściciel serwisu jasno określał jak się sprawy mają.

Właśnie dlatego, napisałem jasno że oddam to komuś lepszemu i nie będę się trzymał kurczowo tematu, który mnie w pewnym zakresie przerasta (na początku pół żartem - pół serio, ale okazał się to dobry pomysł), komuś, kto zrobi z tym porządek i temat usprawni. 

To teraz z miesiąc na wdrożenienie się nowego właściciela, coś czuje, że skończy się jak z omnią

Janek, podrzuć jeszcze jakieś info jak dolar w przyszłym tygodniu, bo nie mam pewności.... ;)

ricco-banner.png

@up to może napisz kim od dzisiaj jest właściciel, kim Ty jesteś w całym przedsięwzięciu, kto tu w sumie nam fv będzie wystawiał.

Rozumiem, że to tajemnicą nie jest.
Bo ja już mam mętlik, a za pare dni kończy mi się pakiet (nie bardzo wiem gdzie jest info o czasie jaki mi pozostał) i w sumie sam nie wiem czy będzie przedłużony czy nie ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności