Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

@studio Dzięki za pamięć, ale moi koderzy się nie wyrabiają a i ja na niańczenie produktu na pio jestem za stary ;) A tak tłumacząc z polskiego na nasz to i owszem mam, ale zwyczajnie wiesz ... samolub jestem ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 852
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ach to szkoda :D bo sytuacja na rynku nadal słabo wygląda, początki wszędzie były obiecujące a wygląda jak wygląda :D Mam nadzieję, że ten nowy właściciel Black-Stara będzie mieć jaja i zrobi co trzeba będzie :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

@Konik

Ja mam wrażenie, że system mieli jakieś stare linki, przynajmniej tak to wygląda patrząc na pozycje stron, które idą do góry a od dawna nie mają budowanych linków, jedynie wszystkie, które miały poszły do BSi.

Ale chętnie dowiem się jak to wygląda u innych...

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

mieć jaja żeby "zrobić co trzeba będzie" :crazy:

Innymi słowy - w******* frajerów z PiO - zebrać subskrypcję za kolejny miesiąc i po 3 dniach stwierdzić, że system nie daje rady :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

@pawlos83 , w sumie Google nie musiałoby nic kupować, niech po prostu sobie oflaguje każdą domenę, która trafia do indeksu, zero ruchów w pozycjach, jedynie adwords ... :S

Wg. mnie żeby ten system powstał na nogi to musi być:

- miesiąc testu za darmo (bo raczej nikt drugi raz kasy nie wywali na to)

- informacja na koncie, do kiedy jest ważne konto
- a także, to czy paczka została przetworzona, w całości lub w danym procencie... (wtedy nie będzie wątpliwości co kiedy system mieli...)

- i ogólnie żeby faktycznie działał :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności