Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

A jak będzie za duży kac to pozwać barmana

• Like 3

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Panowie te przepychanki bardzo słabo wyglądają jak na poziom PiO, trochę przedszkolem .... Wszyscy się rzucili jak działało nawet król pilsów i było wielkie bum..lecz mało osób przewidziało taki właśnie scenariusz, że system będzie ciężki do ogarnięcia przez przeciętną osobę. Też byłem napalony na zakupy jak wszyscy wychwalali,jak system wystartował ale wolałem poczekać jak sytuacja się rozwinie bo już samo to, że był problem z fakturami itp. dawał pewne sygnały że może warto poczekać i przejść do konkurencjina chwile, spróbowaliśmy u IT i sytuacja z nim jest na najwyższym poziomie pod względem obsługi klientai to zapewne że nie jest to osoba śiweża w temacie.Szkoda Dirty że tak to się zakończyło bo wierzyłem, że Ci się uda :/ Miejmy nadzieję że nowy właściciel szybko ogarnie temat i będą dwa produkty :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

Finan said Więc tak każda firma jak coś sprzedaje podaje nowego nabywcę, u Was tego brak. Coś ci się Panie kolego Krzysztofie pomieszalo ;)

Panie Darku chodziło o coś do czego ma prawa. Np. program na abonamencie i jego własność idzie dalej, dalsza firma przyjmuje prawa i obowiązki.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

studio :)

lecz mało osób przewidziało taki właśnie scenariusz

Dobrze że Ty przewidziałeś :) 

Może najwyższa pora, nauczyć się indeksować swoje linki, skoro tak słabo z indekserami zamiast zabierać się za php? :)

I harvestować chyba również.

studio1pn_spwhahr.png

Odświeżyć Ci pamięć, co pisałeś na PW o konkurencji? :)

spróbowaliśmy u IT i sytuacja z nim jest na najwyższym poziomie pod względem obsługi klientai to zapewne że nie jest to osoba śiweża w temacie.Szkoda Dirty że tak to się zakończyło

Znam inne Twoje zdanie na ten temat - powiem tylko tyle, żeby nie być w 100% złośliwym :)

Co się niby zakończyło?  :crazy:

ricco-banner.png

Panowice co wy się tak spinacie @Dirty Frank nigdzie nie uciekł nie porzucił projektu. Fakt znalazł jakiś patent działa, każdy z was to widział, nie udźwignął ciężaru systemu i tu mu się nie dziwie, widać większość z was nigdy nie projektowała aplikacji baaa nie ma pojęcia jak się pewne rzeczy robi. Ja bym poczekał i dał jeszcze jedną szanse, wiadomo każdy zapłacił i wymaga cudów, ale Dirty Frank gra w otwarte karty napisał co jest i z czym ma problem.

• Like 1

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Tym pokazałeś, że nie można nawet z Tobą prywatnie pogadać a o reszcie to nawet nie warto wspominać! Nic odświeżać nie musisz, każdy zdrowo myślący wie jak sytuacja wyglądała ze startem indekserów.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

@Dirty a weź daj dane nowego właściciela. Skończą się złe posty itp. Albo jego poproś niech napisze, to dziwne że nic nie wiadomo na temat nowego właściciela.

I jak pisałem nie atakuję Was, ale to dla Was będzie lepiej. To tylko podpowiedź co zrobicie Wasza sprawa, pamiętajcie że ukrywanie nowego właściciela nie będzie tu dobrze odebrane.

Edytowane przez Finan

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Czy słabe to zależy od punku siedzenia z tego co wiem kilku ludzi tak robi i ma się dobrze. Słabe jest to, że niektóre osoby zachowują się jak dzieci i wyrzucają prywatne wiadomości na forum.

Witam,

jestem nowym właścicielem - właśnie dostałem część danych do systemu, resztę myślę otrzymam w najbliższym czasie. Jeśli będę miał dostęp do mail będzie to najszybsza droga kontaktu. Z tego co widzę system od środka wymaga mimo wszystko czasu, więc proszę o cierpliwość aż będę wiedział więcej. Na tą chwilę zamawianie pakietów zostało wyłączone. O ważności opłaconych kont będę mógł powiedzieć więcej po oszczacowaniu czasu potrzebnego na przywrócenie systemu do życia. Od teraz wszystkie automatyczne płatności paypal nie będą uznawane - zwroty w razie czego myślę wykona frank i do niego w tej sprawie proszę pisać.

PS.

Mam limit 5 postów na dzień więc moja obecność w temacie może być ograniczona.

• Like 1

Dirty a weź daj dane nowego właściciela.

Nowy właściciel o ile jest mądry nie bedzie pisał ze swojego nicku tylko załozy neutralny.

• Like 2

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.