Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

No nie bardzo się stosujesz i jak widać nie rozumiesz.

edyta:

Każdemu może się przydarzyć wdepnięcie w gó**o.

Kwestia jak wyjmiesz tego buta z gówna.

Z klasą godną księcia bez względu na koszty czy z klasą godną kloszarda?

Edytowane przez Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Wiesz, z pełnym szacunkiem do Twojej osoby ale:

1. Nie wydaje mi się, żebym w cokolwiek wdepnął.

2. Z klasą godną księcia bez względu na koszty czy z klasą godną kloszarda?

Nie dbam o pozory. Chociaż chyba mam coś bardziej do zarzucenia "książętom" niżeli kloszardom.

Masz dość wygodną pozycję do krytyki a ja dość niewygodną do krytyki Twojej krytyki z  wiadomych powodów. 
Twój ton już któryś raz, sugeruje mi że mam do czynienia z poważnym człowiekiem - lubisz udzielać rad a czasem robisz to w specyficzny sposób. A ja czasem, w specyficzny sposób na takie rady reaguję. Tak więc, pozostaje mi Ciebie zapewnić, że w kilku miejscach źle oceniłeś sytuacje. Ale to tylko mój punkt widzenia. Nic więcej. 

ricco-banner.png

a czasem robisz to w specyficzny sposób

No :)

Wdepnąłeś Panie w coś co Cię przerosło. Wcale nie jest wstyd się do tego przyznać, temat nie jest prosty.

Ale!

Zarówno Ty jak i nowy SZEF, albo tylko on, skoro się na tym nie znasz, powinniście wykazać jakieś minimum empatii (tak się chyba to określa) w stosunku do swoich klientów.

A jest jak jest:

- system nie dziala

- właścicelem jest gall anonim

- może ogarnie ale nie wie kiedy

- itp itd

Pisać dalej? Udowadniać, że czarne jest czarne a białe jest białe?

Miejmy do siebie trochę szacunku jak pozycjonery do pozycjonerów!

• Like 2

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Frank - jest takie powiedzenie: "kto się tłumaczy, ten się oskarża" lub podobne "tłumacza się tylko winni".

IMHO nie ma takiego tłumaczenie które z kolei wywołało by empatię wśród (*)użytkowników którzy czuja się pokrzywdzeni.

- zwracasz środki

- przedłużasz konta

....

I niezależnie od metody jaką system wykorzystuje(ywał) czy to będzie agresywne pingowanie < masa proxy> czy też satelickie systemy indeksujące < masa domen serwerów> najprawdopodobniej dokładałeś $$$ do tego "interesu".

* Natomiast użytkownicy  <jak pozycjonery do pozycjonerów!>  powinni być świadomi, że działanie tego typu systemów zależy od czynników zewnętrznych na które nie Masz wpływu < co prawda Ty tego na początku mogłeś NIE WIEDZIEĆ> . I nie wszystko idzie odwzorować w "przemysłowej skali" przy zachowaniu tych samych kosztów produkcji, co w skali nazwijmy, to laboratoryjnej.

Milego dnia ...

-----

Dodając jeszcze swoje 3,4 grosze bo mi to ślina przyniosła na język, to:
- po sprawdzonych testach mogłeś zrobić system VIP-star z pakietami od 200 zł i cytując z Misia Barei byś obsługiwał klientów w krawatach ;
- przy okazji dostał byś klasowo lepsze miejscówki co tak chętnie zarzucają Tobie co niektórzy "użytkownicy"
- obsługiwał byś mniejszą liczbę userów za lepsze wynagrodzenie
- i wszyscy by byli zadowoleni

:pisze:

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Potrzebuje jasnej odpowiedzi na 2 pytania:

1)Czy wszystkie linki które dodawaliśmy przez cały czas w panelu black-star będą przetworzone?

2)Czy teraz jest sens zgłaszać linki jako, że przechodzi modernizacje.

Proszę o odpowiedź TAK/NIE

zaoszczędzi mi to czasu, bo po co mam dodawać linki jak i tak nie będą przetworzone.

• Like 1

Witam! Jak długo potrwa ta przerwa techniczna? Co z dziennymi limitami, które w tym momencie przepadają?

"System w trakcie prac modernizacyjnych. Zamawianie pakietów wyłączone. Proszę anulować płatności automatyczne – od 11.09.2015 r. do odwołania nie będą uwzględniane.".

Proszę o pilną odpowiedź

Można nie czytać całego wątku, ale chociaż post wyżej wypada

Pilny kontakt https://black-star.link/support/open.php

Limity nie przepadają, upload działa, wszystko zostanie przetworzone po wystartowaniu serwisu na nowo.

Żeby sprecyzować - pod względem uploadu, zarządzania, subskrypcji, kont itd. do zrobienia jest 99%. Po względem procesu indeksacji czekam jeszcze na wysyłkę tego co jest i wtedy okaże się ile tutaj jest do zrobienia.

Można nie czytać całego wątku, ale chociaż post wyżej wypada

Pilny kontakt https://black-star.link/support/open.php

Limity nie przepadają, upload działa, wszystko zostanie przetworzone po wystartowaniu serwisu na nowo.

Żeby sprecyzować - pod względem uploadu, zarządzania, subskrypcji, kont itd. do zrobienia jest 99%. Po względem procesu indeksacji czekam jeszcze na wysyłkę tego co jest i wtedy okaże się ile tutaj jest do zrobienia.

https://awesomescreenshot.com/07d58caj38- zrób update do najnowszego WPka, zanim ktoś zrobi wjazd ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

swoją drogą, skoro zostanie dopiero przetworzone po starcie systemu na nowo, to nie lepiej wyłączyć w ogóle upload, aż do momentu ogarnięcia tego? bo po co "X" osób ma uploadować codziennie tysiące linków, skoro start może nastąpić za ileś tam dni dopiero? to trochę bez sensu...

ile razy było już napisane, że miejscówki to nie jest problem. Na pewno nikt nie robi indeksera żeby poznać kogoś linki. Lepsze jest google, ahrefsy i seomajestici. Co do nowego właściciela, nie zdziwiłbym się gdyby to był IT:)