Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Na stronie głównej jest wyraźne info, że jak będzie znana data rozpoczęcia indeksacji to na pewno zostanie podana - pytanie o to co godzinę nie ma sensu.

Edytowane przez Gość

a na stronie indexera taki oto psikus:

INFORMACJA

Aby zalogować się do nowej wersji systemu należy zresetować hasło. W razie problemów prosimy o kontakt. Rozpoczęcie procesu indeksacji nastąpi 23.09.2015r.

no to chyba tyle w temacie ;-)

Czy ktoś kto kupił pakiet w promocji ( miesiąc + 1 gratis ) ma ważne konto w systemie bo dostałem informacje że wszystkie promocje jakie były robione są anulowane

Edytowane przez cinmar

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@up ja kupiłem pakiet w momencie gdy indekser już nie działał ;-)
Czyli zostałem oszukany w 100%tach, także teoretycznie 1 mc gratis mi się nie należy .. ale w sumie to zapłaciłem za powietrze :)
Sam jestem ciekaw czy dostane jakiś rabat chociażby z tego oto powodu :)

w aktualnych pakietach same kreski ;)

Ktoś pytał jak te rewelacyjne Polskie systemy indeksujące działają. Jest to bardzo proste do sprawdzenia. Najprostszy sposób to podesłać skracacz, który pokaże skąd było kliknięcie na link. Później wystarczy obejrzeć tą stronę ew. kupić plugin i samemu sobie takie coś stawiać.

Skuteczność tego typu systemów jeżeli chodzi o seo pod wyszukiwarkę google jest ujemna ( negatywna ), gdyż twórcy tego typu systemów to najchętniej indeksowaliby po milionie linków na raz a sama funkja rozłożenia linków w czasie jest niemożliwa w realizacji. Inaczej wygląda indeksacja kilku nowych linków co kilka mniut a inaczej jak rozłożymy X linków a oni nam zrobią indeksację na początku jak system świeży 2 razy dziennie a później to co 3 dni i w kilka sekund google chapnie całość. Takie działania w 99% dadzą negatywny ofekt.

Ja miałem tutaj 2 pakiety i tak jak wcześniej pisałem, zostałem oszukany. Zapłaciłem za produkt terminowy, nie mogłem z niego skorzystać z winy braku wiedzy właściciela systemu. Tego to ja go nie potrzebuje, te konta to sobie można wsadzić, ja potrzebowałem go miesiąc temu. Pod google nie polecam.

Takie działania w 99% dadzą negatywny ofekt.

w jakim sensie negatywny? w przypadku dwóch Polskich systemów indeksacja była/jest skuteczna, w serpach efekty też są :)

Skuteczność tego typu systemów jeżeli chodzi o seo pod wyszukiwarkę google jest ujemna ( negatywna ), gdyż twórcy tego typu systemów to najchętniej indeksowaliby po milionie linków na raz

Później wystarczy obejrzeć tą stronę ew. kupić plugin i samemu sobie takie coś stawiać.

:crazy:  brawo bystrzaku, znowu w samo sedno :) 

ricco-banner.png

na raz a sama funkja rozłożenia linków w czasie jest niemożliwa w realizacji
Przecież możesz sobie sam rozłożyć  w czasie ...  dzisiaj podeślesz jeden, jutro dwa pojutrze trzy a za tydzień dziesięć .....  i masz świetne rozłożenie w czasie :huh:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wczoraj puściliśmy testowo kilkanaście zaległych milionów, niestety po drodze wyszło jeszcze parę drobiazgów od strony google, więc kolejne linki pójdą koło poniedziałku. Założenie jest oczywiście takie, aby system przetwarzał linki w czasie niemal rzeczywistym. Jeśli google okaże trochę łaskawości po kilku szlifach cel zostanie osiągnięty. To co wydaje się być najtrudniejsze jest już zrobione.