Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

up

Jest komplet. 

Dostaliśmy mnóstwo zgłoszeń i mail'i - dzięki! :)

Wczoraj wszyscy powinniście dostać mailing z informacjami. Jeśli ktoś nie dostał poproszę o info. 

Dziś zostanie wysłany dostęp wybranym użytkownikom i jak to się mówi, show must go on ;)

Testować będą użytkownicy z PiO i kilku innych for, nie tylko polskich. 

• Like 1

ricco-banner.png

Poproszę inny zestaw pytań :)

Aktualnie na tapecie jest aspekt techniczny, także nie wiem. Mogę Ci powiedzieć na bank, że będzie tanio. 

Pierwsi użytkownicy (z PiO w pierwszej kolejności naturalnie) dostali dostęp do panelu na potrzeby testów, poczekamy na opinie, pożyjemy, zobaczymy. 

ricco-banner.png

Ja bym chciał parę M na testy :D W jednym z indekserów regularnie kupowałem pakiety po 500M więc liczę na dobrą cenę jeżeli system działa tak jak powinien.

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wrzuciłem testowo pierwsze linki, powiedzmy że 500 dobrych profili na niezłych stronkach i 500 sieczki na k2. Mail potwierdzajacy dodanie dostałem po 11. Sprawdzam teraz wyrywkowo ręcznie, kilka linków i część z profili założonych wczoraj już w indeksie siedzi. W poniedziałek napiszę więcej, sprawdzę już wszystko dokładnie sb, ale pierwsze wrażenia - działa, indeksuje ze świetną prędkością :) Po północy wrzucam kolejne. Pewnie nim wstanę będą siedziały w indeksie :D

• Like 1

Oki, pierwszy widzę wrazenia opisuje, to wrzuciłem na szybko do sb część i sprawa wygląda tak:

z 337 profili/postów na forach przed wrzuceniem zaindeksowanych było 95 miejsc, na tę chwilę zaindeksowanych jest 167, więc indekser zaindeksował 72 profile w jakieś 5 godzin. Nie mam teraz czasu sprawdzić wszystkiego, ale widać że działa.

D_S tuż po wrzuceniu w indekser jedna moja stronka nie tyle przeskoczyła adwordsy, to jest nad polem do wyszukiwania, a u niektórych znajomych, których poprosiłem o sprawdzenie frazy znajduje się aktualnie nad monitorem. Będzie kiepski CTR, bo nie da się kliknąć myszką :/ No ale brand pewnie sporo osób zapamięta

• Like 6

Ok, to i ja siadam do pomiarów, skoro udało mi się przekonać autora tematu, żeby sceptykowi też dał szansę ;) Złośliwie dałem 1k "cięzkich tematów", ale oczywiście napiszę wynik 1:1 bez zniekształceń i odszczekam, jeśli wyjdzie pozytywnie :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.