Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

że jak nie dotknie nie uwierzy (i ma rację)
"Błogosławieni, którzy nie widzieli, a uwierzyli (J 20,29)" Poza tym juz był taki "konik" ;)

Nie bardzo chce mi się wierzyć,

indeksacja.png 1k made in China, txt unikalne upchnięte jak/ile się dało. Indeksacja sprawdzana innym sposobem - też wynik podobny. [:hi:]
  • Like 2

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Panowie! Bym zapomniał o jeszcze jednej rzeczy.

Dostaliście już pewnie w większej części maile - z aktywacją kont. 

I większość z Was (real spammers!) poradziła sobie z tym bez instrukcji obsługi :)

ale dla reszty bardziej grzecznych użytkowników, którzy się nie rozgościli jeszcze - odzyskujcie sobie hasła na Wasze mail'e i ustawiajcie własne. W razie problemów pisać na support :) 

• Like 1

ricco-banner.png

@ravau

Tak filtrujemy pliki. Sporo osób - wrzuca sporo plików ;) Tym sposobem, system zaciągnie tylko tyle ile trzeba. 

Ale bez obaw - jeśli ktoś coś pomyli, będziemy to pierwszych kilka dni moderować, żeby nikt nie ucierpiał. 

Na przestrzeni dni wprowadzimy jeszcze inne rozwiązanie - ale póki co jest tak :) 

@SEOzapytania.pl

Przykro mi, ale mam takich zapytań na pocztach i skrzynkach coraz więcej, także nie. Wymyślimy coś do jutra dla nowych "zainteresowanych". 

@ravau

Drugie pytanie: TAK :)

ricco-banner.png