Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Siadam właśnie do założenia konta i wykupienia pakietu a tu lipa... Nie dość, że bez wiedzy i zgody autora został wykorzystany nick :D to jeszcze nie ma odpowiedniego pakietu dla mnie... Dlaczego Zmuszasz wszystkich do pracy 7 dni w tygodniu? Po co mi limit w dniu w którym nie pracuje? Chyba lepiej zrobić te pakiety na innej zasadzie. Nie czasowo a ilościowo, już chyba ktoś to pisał w tym wątku. Czasami jest tak, że potrzeba wrzucić tylko 100k a czasami 3m dziennie. Dużo lepiej byłoby zrobić pakiety DO WYKORZYSTANIA - bez limitu czasowego/dobowego. Czyli kupuje sobie pakiet 10M w cenie xxx lub pakiet 50M w cenie yyy i jak mi się skończy za tydzień/dwa to dokupuje kolejny pakiet w zależności od potrzeb.

• Like 2

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie dość, że bez wiedzy i zgody autora został wykorzystany nick

Aaaaa to takie niegroźne nawiązanie - żeby od razu "wykorzystanie" :) Nigdy w życiu bój się Boga! 

Siedziałem i siedziałem nad nazwą, myślę sobie .... Co jest jeszcze gorsze niż nightmare, black, breaker etc ... co mogłoby określić pro spam ofkors...

No i sobie przypomniałem 500 mln miesięcznie! Nic dodać, nic ująć :)

Ale dawaj śmiało, jak przeszkadza - zaraz pakiet się będzie nazywał PUSIEK :D

to jeszcze nie ma odpowiedniego pakietu dla mnie

eeeeee :) Bo klientów pokroju miliony linków per doba obsługuje się indywidualnie. Nieprawdaż? 

DO WYKORZYSTANIA - bez limitu czasowego/dobowego

Szybciutko się pojawi - in progres. Z braku czasu nie skończyliśmy jeszcze 'portfela' w serwisie itd

Będą wychodziły nieco drożej niżeli wychodzi szt w pakietach miesięcznych ale na pewno w doraźnych przypadkach lub bliżej niesprecyzowanych potrzebach będzie to opłacalna opcja dla usera i wygodna. 

ricco-banner.png

Popieram.

Korzystałem w ten sposób z dwóch indekserów i jest to moim zdaniem bardzo dobre rozwiązanie.

Zazwyczaj wydawałem więcej niż za zwykle pakiety ale indeksowałem tyle ile było trzeba w danej chwili.

eM

Edycja. Pisałem pod postem blake.

Takie pakiety nie powinny być droższe :)

Tak mi się wydaje, że na takich klientach zarobisz więcej nawet jakby były tańsze. Kwestia dobrej oferty.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Dirty Frank

Zmień link w pierwszym poście z indexing . black-star . link (gdzie jest informacja "Be back soon..."), na indexer . black-star . link bo niektórzy (jak ja przez pewien czas) mogą mieć problem ze znalezieniem właściwej strony i zakupem usługi ;-)

• Like 1

faktycznie limity dobowe są trochę do d...y z powodów opisanych powyżej. A jeśli już są to przynajmniej zróbcie kolejkowanie. Czyli jak mam limit np. 1000 linków/doba to mogę wrzucić na raz 10 000 linków i one będą po kolei pobierane przez system (po 1000 z listy dziennie). Oczywiście żeby sobie nie "zatkać" konta w takim przypadku musi też być ustawianie priorytetów/przesuwanie list z linkami żeby np. jakaś paczka poszła do indeksacji szybciej.

• Like 1

Najlepiej zróbcie za darmo,
Eeee, to wtedy ci wszyscy o jakich Piszesz będą snuli teorie spiskowe.

"Klient w krawacie jest mniej awanturujący się"

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wszyscy, którzy już zakupili - również otrzymają jeszcze dziś mail z informacją, że otrzymują kolejny miesiąc zupełnie gratis - to z kolei "dziękuję" od nas - za zaufanie :)

gwiazda.png

Wczoraj nie doszedł żaden mail, pakiet kupiony jakiś czas temu...

faktycznie limity dobowe są trochę do d...y z powodów opisanych powyżej. A jeśli już są to przynajmniej zróbcie kolejkowanie. Czyli jak mam limit np. 1000 linków/doba to mogę wrzucić na raz 10 000 linków i one będą po kolei pobierane przez system (po 1000 z listy dziennie). Oczywiście żeby sobie nie "zatkać" konta w takim przypadku musi też być ustawianie priorytetów/przesuwanie list z linkami żeby np. jakaś paczka poszła do indeksacji szybciej.

+1

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Moje statystyki na dzisiaj(z tej listy testowej 1k):
Strony zaindeksowane: 341
Strony niezaindeksowane: 567

Sprawdzenie indeksacji 100% pewne,nie żadne scrapeboxy/gscrapery itd.

Jak dla mnie wynik bdb(ciężkie to strony ;), przychylam się do pakietu ilościowego np. 1mln etc., no chyba że dorobisz api do dodawania to sobie poradzimy inaczej(cokolwiek, może być mega proste).

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Mailing poleciał - jak by ktoś nie dostał czasem - walić do mnie jak w dym w każdy możliwy sposób :)

Koderka kończy się już głaskać z samym systemem. Jest stabilnie i milutko. Błędy to już spora rzadkość.

I zaczynamy mocno przerabiać sam serwis www - Wasze propozycje, delikatny rebranding na potrzeby rynku UK, US itd, właśnie kończą się robić tłumaczenia, infografiki, api itd itd. Dociągniemy serwis szybko do poziomu, na którym będziemy mogli go zademonstrować całemu światu bez lipy - i jadziem :)

Na cześć i chwaaaałę!!
Miejsca w którym powstał pomysł, potem plan, a jeszcze chwile potem został zrealizowany krok po kroku! :)

Jako że, wczorajsza krejzi oferta się skończyła (rozbiliście bank Panie i Panowie, mówiąc krótko....)

Od dziś -----> forever - działa kod zniżkowy: pioforumpomaga

Kod zwala cenę zakupu każdego pakietu 10% w dół. Dodatkowo - z każdego planu, zakupionego z tym kodem - przez cały okres okres trwania usługi - 10% wszystkich płatności miesięcznie poleci na fundację Pani Anny Dymnej. Coś wymyślimy, żebyście byli tego pewni - np będziemy raz w miesiącu wysyłać biling i potwierdzenie wpłaty adminowi PiO albo jeszcze inaczej - szczegół.
Tak więc z Black-Star - spamując - pomagasz! ;)

Amen :)

ricco-banner.png