Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Dniówka mi się skończyła a pakietów nie widzę...

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Wspomogę @blake w upominaniu się o pakiety ilościowe które już wielokrotnie były obiecywane. Czekam na nie z niecierpliwością. Moje linki również czekają z niecierpliwością :-)

@Frank kiedy w końcu będą te pakiety ilościowe?

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

@up na pewno nie szybciej jak będą musieli odpisywać na forum...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Dokładnie, dajcie spokój, przecież wiedzą, że mają to zrobić, pisanie na forum tego nie przyspieszy. System i tak działa dość sprawnie jak na sam początek biorąc pod uwagę jakie cyrki z niektórymi systemami/softami były czasami i które do sprawności dochodziły przez miesiąc albo i dłużej.

• Like 2

przy wrzucaniu pliku z linkami trzeba podać maila. Po co? przychodzi coś na niego? nigdy nic nie dostałem.

p.s. wiem, że macie zamieszanie i dużo pracy, ale przynajmniej jakieś info w sprawie faktury by się przydało. Podobno zostały wysłane a ja nic nie dostałem, wysłałem dane ponownie i nadal cisza.

Ja tam już wczoraj kupiłem ten dzienny pakiet, najwyżej się dokupi ilościowy jak będzie mało. Mam nadzieję, że to co wrzucałem to już się mieli, bo póki co to nie zlicza nic ilości wrzuconych linków.

• Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Skuteczność na razie wydaje się zachęcajaca, ale interfejs jest OKRUTNIE prymitywny i BEZNADZIEJNIE nieużyuteczny!

Czego brakuje nie ma sensu pisać bo padło to już nie raz, wiecie zresztą jak wyglądają indeksery.

Pozdrawiam,

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

No dobra, już jestem.

Prawie połowa paczek 3-4.08.2015 poleciała z błędem.

Być może kilka wcześniejszych. 

Codziennie Was przybywa i skala pokazała nam błędy i sprowokowała kilka problemów. 

Już na początku boom rejestracji pokazał nam za co się zabraliśmy i codziennie nas w tym utwierdzał :) 

Stąd też opóźnienia z serwisem www - mam tego pełną świadomość że jest ułomny.

Ale nie możemy zostawić kwestii najważniejszej i zająć się funkcjonalnościami. 

Muszę znowu powiedzieć "jeszcze chwila" z serwisem.

Wszystkie paczki zostaną przerobione raz jeszcze w ciągu max 48h - już lecą

Powiększyliśmy dziś mocno moce przerobowe i zlikwidujemy teraźniejsze opóźnienia w dobę.

(przez teraźniejsze rozumiem część wczorajszych paczek i dzisiejsze - one również się właśnie mielą)

Także na ten moment tak to wygląda - rzuciliśmy spanie :)

Nasza metoda jest w pełni skalowalna ale skala zrobiła swoje.

W każdym razie opanowaliśmy sytuację w 100% w tempie ekspres i mamy zabezpieczony kolejny ewentualny przyrost linków o sporo w górę.

• Like 1

ricco-banner.png