Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Ale nie możemy zostawić kwestii najważniejszej i zająć się funkcjonalnościami.

Czy aby na pewno? Indekser nie służy do tego aby na nim tracić czas!

ctrl+c ctrl+v i zliczanie linków czy to tak dużo?

do tego info co przerobione

Edytowane przez Mariusz
  • Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

To nie pokazuj tego posta swoim informatykom :)

To zazwyczaj inny stan skupienia jest. Inna logika. Inne poczucie czasu i humoru.

Trzymam kciuki za powodzenie projektu. Szczerze.

eM

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Indekser nie służy do tego aby na nim tracić czas!

No właśnie więc "spartańska" funkcja uploadu powinna wystarczyć ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

"spartańska" funkcja uploadu powinna wystarczyć

Wrzuć kilkaset tysięcy linków z kilku projektów to pogadamy o użyteczności interfejsu i organizacji pracy takich czynności :)

eM

Wczoraj po północy wrzuciłem 500k linków 05-08-2015 około godziny 0:15 - czy to poszło do indeksacji czy nie? No i czy już mogę wrzucać kolejną paczkę, czy ona nigdzie nie przepadnie?

A o tym to już nie wspomnę :D

@blake Dziś będą na bank :) Wczorajsze zamieszanie, nam trochę zamieszało - trzymaj mnie za słowo
  • Like 1

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak blake, mieli się już. Sprawdzaj po dobie a jak przemielimy wszystkie zaległości to też tutaj oficjalnie napiszę.

@blake Dziś będą na bank  :) Wczorajsze zamieszanie, nam trochę zamieszało - trzymaj mnie za słowo

Siła wyższa udzieliła mi lekcji, nie rzucania zbyt lekkomyślnie słów na forum - nie będąc pewnym panujących warunków :) 

ricco-banner.png

Wrzuć kilkaset tysięcy linków

Mariusz, upload ma wiele postaci, więc nie koniecznie musi sprowadzać sie do tego o czym jak sądzę myślisz.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

masz cały miesiąc, żeby zaksięgować, daj chłopakom dopracować wszystko o czym była mowa, maile na pewno nie przepadły i jak znajdą czas na wystawianie faktur to odpiszą. to nowa usługa, nowi pracownicy, których trzeba wdrożyć w system itp. dodatkowo nie ma jeszcze w panelu danych profilowych do automatycznego fakturowania, spokojnie z czasem wszystko zostanie dopracowane, marudzenie na pewno niczego nie przyspieszy

ja kupowałem w lipcu, a na poniedziałek obiecałem księgowej faktury ;)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...