Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

@djboslej

Czytaj wątek dalej niż jedna strona wstecz. 

Dostałeś ważność konta x2 niż zakupiłeś jak wszyscy? Jeśli nie - to wyluzuj pośladki, napisz do nas to dostaniesz.

Od zeszłego tygodnia pchamy rzeczywiście problem z ilością linków i już go pchnęliśmy. 

Od doby w 80% nowy system chodzi stabilnie ale zaprzestałem z oznajmianiem wszem i wobec co 5 minut o każdej zmianie, nie mam zamiaru zaśmiecać wątku. 

Ocenimy efekty naszej pracy w tym tygodniu.

Dopiero zaczynamy zabawę z indexowaniem. 

ricco-banner.png

Nie sądzę aby ktoś kto ma pojęcie o GSA a tym bardziej XR z modami zakładał tu konto parę minut temu. Aczkolwiek mogę się mylić. Po drugie indeksacja za pomocą GSA/XR (czyli podlinkowanie) też ma swoje ograniczenia i obecnie to bardzo duże.

Prosta matematyka, do podlinkowania 10000 linków, powiedzmy że na każdy damy po 30 linków daje nam to 300000 linków, a to nie jest takie proste do uzyskania nie mając dobrych list.

To raz, a dwa że te linki też się nie zaindeksują tak o hop i jest.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Jaka waznosc konta x2 ? To jakas zbiorowa shizofrenia ? Kazdy wrozy z fusow i opiniuje jakies wlasne podejrzenia ? Ludzie wyluzujcie.

Napisalem co mysle o tym co kupilem i tyle. @Dirty Frank skoro zaczynasz prace z indeksowaniem to wyslij maila albo daj jakis inny znak aby ludzie nie oczekiwali zadnych efektow przez tydzien etc...

@qazy

Tłumaczy mnie tylko za krótka doba ale nie będzie się to ciągnęło w nieskończoność. 

Z f-v jeszcze dziś chwycę za kolejne wysyłki, robię to ratami - każdy dostanie. 

Zostało chyba 10szt ....

Mam sporo wspólnego z biurem rachunkowym także wiem, kiedy jest deadline.

@djbobslej

Pozostawiam do Twojej oceny :) 

ricco-banner.png

Gimby z forum o zarabianiu bankowo.

Bankowo to masz jakiś dziwny ból tyłka, dziadku  :faja: czyżby gimby wygryzały Cie powoli z interesu, czy zwyczajnie nadszedł ten wiek że mozg sie zaczyna topic, wraz z czym logika zanika a człowiek zaczyna bredzic...?

Pomyśl... geniuszu, jaką konkurencją dla Franka jest tamte forum, skoro Frank sam się tam udziela, jest pomocny, a ludzie wpłacają mu pieniądze za usługe, którą oferuje? No ale i tak pewnie administracja to illuminaci, którzy robią złe szeptanki :tancze:

A temu że wraz z nagłym wzrostem liczby użytkowników skuteczność w ostatnich dniach spadła nikt raczej nie przeczy. 

A temu że wraz z nagłym wzrostem liczby użytkowników skuteczność w ostatnich dniach spadła nikt raczej nie przeczy.
Skuteczność !=  Wydajność, więc sadzę, że skuteczność ma się dobrze, ale to kwestia skalowalności systemu o czym pisał Dirty Frank:

Od zeszłego tygodnia pchamy rzeczywiście problem z ilością linków i już go pchnęliśmy. Od doby w 80% nowy system chodzi stabilnie ale zaprzestałem z oznajmianiem wszem i wobec co 5 minut o każdej zmianie, nie mam zamiaru zaśmiecać wątku.
:pisze:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

• Nadal wywala pakiety po anulowaniu płatności cyklicznej w paypal.
  • Brak informacji o pozostałym limicie na koncie
  • Brak informacji o zaakceptowaniu, przetworzeniu czy dalszej drodze postępowania po wysłaniu pliku
  • Fajnie gdyby dane i wysyłka fv była z panelu
  • Instrukcje co do przygotowania pliku dobrze aby znalazła się gdzieś przy uploadzie, nie tylko w faq

Poprawcie błędy bo konkurencja nie śpi i te elementy ma lepiej dopracowane. 

Edytowane przez gmod
  • Like 1

Alkowiki - dla większego relaksu

Krótko i na temat, mocy dla strony po systemie nie widać, pierw system miał do 90% indeksować, teraz już czytam jak 40% to będzie dobrze, zaraz dojdziemy do momentu w którym 10-20% będzie zadawalające. Czytałem, że indeksujecie już 12mln linków na dobę, jak to możliwe jak potentant na rynku Instant Link Indexer ma 2 347 066 Links za ostatnie 24h.