Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

A jeśli nie korzystasz - nie jesteś dla mnie stroną w rozmowie. 

Pakiet mam wykupiony. Nie po to płaciłem by czytać ze macie opóźnienia i system kończy mielić paczki z przed kilku dni. Nie wiadomo które przemielił, nie wiadomo które pominą, nie wiadomo które są w kolejce. O efektach szkoda nawet pisać. Widocznie dużo chleba musisz jeszcze zjeść by zrozumieć jak działa rynek. Ja zapłaciłem za coś co miało działać. Jak masz niedopracowany serwis nie powinieneś uruchamiać sprzedaży. To co się stało po drodze to mnie naprawdę nie interesuje. Tak samo jak nie interesują mnie Twoje puste słowa rzucane na wiatr. Liczą się fakty a nie obietnice. Gwarantujesz indexacje na poziomie 40% ? No proszę Cię... nie bądź smieszny

PS. Nadal czekam na fakturę... tak wiem wysyłasz ratami. Pieniądze wziąłeś jednak natychmiast. A może następne pakiety będziesz dawał z przedłożonym terminem płatności?

@niagara

No więc, mogę Cię tylko prosić - żebyś zaczął sprawdzać regularnie swoje linki :)

Wycieczki osobiste zostawiam moderatorom a ze swoimi radami, cóż - nie wiem, co możesz z nimi zrobić szczerze mówiąc :)

Sprawdź sobie też wszystkie linki jakie wrzucisz z całego tygodnia a nie z 3 dni kiedy i to kiedy mieliśmy faktycznie problem jak już tłumaczyłem - tak, gwarantuję, że będzie minimum 40% - odnotuj to sobie i mi wypomnij za parę dni.

I wtedy tutaj napisz, jaki dostrzegłeś efekt.

Widocznie dużo chleba musisz jeszcze zjeść by zrozumieć jak działa rynek

Dobrze, że chociaż jeden z nas go rozumie :)

ricco-banner.png

A jeśli nie korzystasz - nie jesteś dla mnie stroną w rozmowie. 

Pakiet mam wykupiony. Nie po to płaciłem by czytać ze macie opóźnienia i system kończy mielić paczki z przed kilku dni. Nie wiadomo które przemielił, nie wiadomo które pominą, nie wiadomo które są w kolejce. O efektach szkoda nawet pisać. Widocznie dużo chleba musisz jeszcze zjeść by zrozumieć jak działa rynek. Ja zapłaciłem za coś co miało działać. Jak masz niedopracowany serwis nie powinieneś uruchamiać sprzedaży. To co się stało po drodze to mnie naprawdę nie interesuje. Tak samo jak nie interesują mnie Twoje puste słowa rzucane na wiatr. Liczą się fakty a nie obietnice. Gwarantujesz indexacje na poziomie 40% ? No proszę Cię... nie bądź smieszny

PS. Nadal czekam na fakturę... tak wiem wysyłasz ratami. Pieniądze wziąłeś jednak natychmiast. A może następne pakiety będziesz dawał z przedłożonym terminem płatności?

idealny przyklad klienta-cebuli, dlatego kazdy kto chociaz troche mial kontakt z rynkami zachodnimi nie chce wracac nad Wisle :)

sorry za offtop, ale musialem

Z f-v jeszcze dziś chwycę za kolejne wysyłki, robię to ratami - każdy dostanie. 

Zostało chyba 10szt ....

Kolejny raz rzucasz słowa na wiatr. Nie potrafisz wysłać 10 faktur? Pisze w tym temacie bo na emaile nie raczysz odpowiedzieć. Przestań w końcu robić sobie u ust 4 litery.

Na który mail piszesz? 

Nie potrafisz wysłać 10 faktur?

Przestań w końcu robić sobie u ust 4 litery.

Ogólnie multitasking mi się przegrzewa, ostatnio przyjmuję tylko jedną złotą radę na godzinę :) Także napisz mi na PW swój e-mail rejestracyjny a będzie uzdrowiona dusza Twoja. 

• Like 1

ricco-banner.png

Nie wiem czy tylko ja zauważyłem spory napływ w ostatnim czasie użytkowników z pewnego forum o zarabianiu pieniędzy w internecie. Poznać ich można bardzo łatwo po stylu pisania

up

Dzięki, cieszę się że cały czas jest grupa userów, którzy potrafią do mnie dotrzeć, mimo barykad po drodze.

Wprowadziliśmy zmianę (tak! zgapiliśmy od konkurencji! nie było sensu odkrywać ameryki, skoro jest na mapie),

mianowice:

Żebyście dokładnie wiedzieli kiedy sprawdzać linki i nie celowali w ciemno (przetworzył już/ czy nie przetworzył),

-wszystkie linki są procesowane z ostatniej doby, czyli: wszystkie wczorajsze linki są procesowane od północy dziś i tak day by day, czyli part II: w praktyce, linki z danego dnia, pojawiają się w indeksie max po dobie + x godzin do północy od momentu, w którym je wrzucacie.

I to jest rozwiązanie tymczasowe, żebyście mieli pewność że linki, które sprawdzacie są przetworzone, do czasu aż w panelu będziecie mieli pełną historię.

• Like 3

ricco-banner.png

Już jest zrobiona.

Generalnie modyfikujemy już tylko "portfele" użytkowników a zmiany wrzucimy wszystkie razem, żeby nie 'cykać' po kawałku.

Także ze zmianami w serwisie - będzie jedna duża i całkowita, ze wszystkim o czym tu piszecie. Postanowiliśmy nie mieszać codziennie jakimiś modyfikacjami, zresztą to nie jest dobre nawet dla nas z punktu widzenia realizacji. 

• Like 1

ricco-banner.png

Nie wiem czy tylko ja zauważyłem spory napływ w ostatnim czasie użytkowników z pewnego forum o zarabianiu pieniędzy w internecie. Poznać ich można bardzo łatwo po stylu pisania

ja raczej z żadnego forum nie napłynąłem ;) a też już mam trochę dość ciągłego proszenia się o głupią fakturę (pechowo jestem w tej "zapomnianej 10-tce" i kolejny raz miałem "już ją dostać" a oczywiście nie dostałem, chodzi o zasady). Żadnego maila o rzekomym 2X wydłużeniu ważności konta także nie otrzymałem. I także o to tutaj zapytałem a odpowiedzi do dziś próżno szukać...

co do dat księgowania: ja doskonale o tym wiem, ale muszę o tym pamiętać, że coś tu ciągle "wisi" a chcę zwyczajnie takiego bzdeta mieć z głowy. To nie jest wielki wyczyn wymagający ogromnego wysiłku i nakładu czasowego żeby wystawić fakturę.