Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Pany.. wiecie jak to jest, koledzy zrobili fajne narzędzie, które z ux jest w rozsypce ale szybko je nam udostępnili żebyśmy mogli korzystać póki.. działa. Więc można przeboleć pewne problemy. Ew. można się czepnąć, że powinny być "promocyjne" ceny pakietów w wersji beta, która wymaga tyle próśb o wszystko itp. :)

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

A matko i córko! Kto taką stronę zrobił !!! Nie czytałem tego wątku, nie pasjonowałem się tematem, ale postanowiłem zobaczyć co to za serwis i co to za narzędzie. I wielki ch... Wchodzę, a tu mi wyskakuje okienko, żeby się zalogować lub zarejestrować. Wyłączyć go nie mogę, a jeżeli jest tak możliwość, to trudno nazwać ją intuicyjną. A ja po prostu chciałem przeczytać co jest oferowane, jakie plany i takie tam...

Ktoś kto to wymyślił to mało wie chyba o zachowaniach użytkowników internetu. Parę lat to obserwuję, również w przypadkach stron komercyjnych, i powiem krótko - to liche rozwiązanie. Użytkownika się nie zmusza, ale zachęca i bez zmyłek czy kręcenia czy też jakichś zadzwoń do nas po szczegóły.  Otwartość i maksimum informacji sprawdza się najlepiej. Trzeba być mocno zdeterminowany albo pijanym, by od razu chcieć rejestrować się, by cokolwiek zobaczyć. Ja zrezygnowałem, choć promili ma więcej niż 0 ;) Szczególnie, że indekserów na rynku całkiem sporo. Łatwiej mi było napisać ten post :).

I przepraszam za mało merytoryczną wypowiedź, ale takie zonki mnie irytują.

Szczególnie, że indekserów na rynku całkiem sporo...

ooo tak, od groma.

Trzeba być mocno zdeterminowany albo pijanym, by od razu chcieć rejestrować się

zarejestrowało użytkowników się zdeterminowanych i pijanych ponad setka, master Yoda. Co za kraj, żeby się w takie beznadziejne serwisy pchać ;) 

• Like 3

ricco-banner.png

Więcej pokory człowieku młody.

Jak się daje d... na każdym kroku to się nie podskakuje tylko próbuje rozwiązać problemy.

Arogancją trochę powiewa. Przemyśl zanim znowu coś napiszesz, nawet jak błoto leci.

eM

Ps. Ja też się zarejestrowałem, nawet więcej, kupiłem pakiet i to nie najtańszy.

Ale z niego nie korzystam. Zgadnij dlaczego.

Zgadnij też czy przedłużę.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Być może powiewa arogancją, wybacz.

Chłopie! Mi to wisi. Ja nie muszę ja wybieram. Mnie nie przepraszaj, przepraszaj swoje konto w banku.

Ale albo chcesz zarabiać albo nie. To Twój wybór, nie mój. Staram się pomóc i nic więcej.

eM

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Szczególnie, że indekserów na rynku całkiem sporo...

ooo tak, od groma.

Trzeba być mocno zdeterminowany albo pijanym, by od razu chcieć rejestrować się

zarejestrowało użytkowników się zdeterminowanych i pijanych ponad setka, master Yoda. Co za kraj, żeby się w takie beznadziejne serwisy pchać ;)

No cóż, trudno to komentować... Jeżeli setka to dla ciebie dużo, to jeszcze mało wiesz. Z tego klientów będzie procentowo w jednocyfrowej skali. Zresztą, ja już takich widziałem, którzy myśleli, że nie muszą starać się mocno o klienta, że sama "zajefajnośc" oferty będzie powalać, co bzdurą jest kompletną,  Ale to twoja sprawa.

Nie oceniam wartości usługi, ale jak widzę, może być z tym różnie. A co do indekserów, to na nawet na tym forum jest parę innych i robionych przez osoby o większej renomie. A jak spojrzysz np w SER, to i jeszcze tam znajdziesz trochę.

Więcej myślenia i pokory. I ja na tym kończę, bo widzę, że się pojawił kolejny "twórca", który  s... wyżej d...y i mało kłopoty z refleksją, co wielokrotnie się przydaję. I jak powiedziałem, kończę udział w tym wątku, bo - wbrew temu co sobie wmawiasz- wybór mam.

ps. Jeśli się pojawił jedno polubienie, to było moje i to baaaardzo przypadkowe ;)

Jeżeli setka to dla ciebie dużo, to jeszcze mało wiesz

Ani to dla mnie dużo, ani to mój cel.

Zresztą, ja już takich widziałem, którzy myśleli, że nie muszą starać się mocno o klienta, że sama "zajefajnośc" oferty będzie powalać

Kolejny arcy trafny wniosek :)

Więcej myślenia i pokory. I ja na tym kończę, bo widzę, że się pojawił kolejny "twórca", który  s... wyżej d...y i mało kłopoty z refleksją

Widzisz - ja zszedłem do tego poziomu rozmowy w zasadzie jednym zdaniem. 

I na tym zakończyłem nie oznajmiając wszem i wobec, że właśnie kończę. 

Tym razem, żeby Cię czasem nie obrazić moją arogancją, podziękuję Ci bardzo za Twoją opinię ;) 

ricco-banner.png

Konkurencja na rynku w każdej branży jest rzeczą dobra bo można się na swoich kolegach i koleżankach wiele nauczyć .

Myślę, że  ten system miał potencjał (nie udało mi się tego stwierdzić bo mimo że byłem testerem do dziś nie wiem czy paczka została przetworzona czy nie ) przez zbyt szybkie odpalenie wersji public.

• Like 3

a ja widzę, że autor wątku ma czas na głupie przepychanki na forum a faktury nadal nie wystawił. Pachnie dziecinadą...

Albo tu w aspekcie tego projektu nastąpi jakiś nagły, nieoczekiwany przełom, albo najpewniej upadnie równie szybko jak się pojawił...

Ja tam fakturę dostałem dość szybko, jednak zastanawia mnie jedna rzecz...Dostałem fakturę VAT bez VAT :) Mam n/p zamiast VATu. I teoretycznie wszystko byłoby ok jakby to wystawiła firma z EU i nipem EU, ale wystawia mi to spółka z o.o. z nipem PL. Z KRS wychodzi, że spółka założona w kwietniu, więc pewnie kontroli nie było jeszcze ;)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Blake! :)

Jako, że sympatyczny z Ciebie człowiek! (zupełnie bez ironii i arogancji), doradztwo podatkowe wrzucam zupełnie za free, żeby rozwiać tym samym wątpliwości reszty ;)

Każdemu przedsiębiorcy przysługuje prawo do zwolnienia z opodatkowania VAT, jeżeli wartość dokonanej przez niego sprzedaży towarów i usług nie przekroczyła w ciągu roku podatkowego 150 000 zł. A ten spółka przekroczy dopiero pod koniec miesiąca najszybciej :)

Do końca roku 2013 podatnicy podatku VAT wystawiali faktury - a „nie VAT-owcy” rachunki. Od 2014 "nie VAT-owcy" mogą wystawiać faktury, a w niektórych przypadkach nawet muszą na żądanie nabywcy.

Służę pomocą, jak by ktoś miał jeszcze jakieś pytania w związku z podatkami.

@qazy
Według również polskiego prawa podatkowego, jestem zobligowany wystawić nabywcy fakturę - nie później niż 15 dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym wydano towar lub wykonano usługę
Jednak nie mam zamiaru zwlekać z tym za każdym razem tak długo i wybacz że tyle to trwa. Sprawdź pocztę. 

ricco-banner.png

@Dirty Frank,  sprawdz sobie jeszcze (jeżeli jest tak jak piszesz - księgowym nie jestem), czy ta faktura to powinna się nazywać VAT czy tylko faktura, po drugie n/p jest symbolem, który stosuje się przy rozliczeniach zagranicznych (czyli odbiorca nie rozlicza Vat w PL tylko u siebie). Chodzi o samą formę tej faktury - czy jest ona prawidłowa, bo Vatu to tam być nie musi jeżeli tak jest, ale chyba nie powinno to być oznaczone n/p, bo nie jest tak, że nie podlegasz, bo podlegasz, tyle, że po przekroczeniu jakiejś tam kwoty.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ja tez dostałem fakturę :D

@Dirty Frank, sprawdz sobie jeszcze (jeżeli jest tak jak piszesz - księgowym nie jestem), czy ta faktura to powinna się nazywać VAT czy tylko faktura, po drugie n/p jest symbolem, który stosuje się przy rozliczeniach zagranicznych (czyli odbiorca nie rozlicza Vat w PL tylko u siebie). Chodzi o samą formę tej faktury - czy jest ona prawidłowa, bo Vatu to tam być nie musi jeżeli tak jest, ale chyba nie powinno to być oznaczone n/p, bo nie jest tak, że nie podlegasz, bo podlegasz, tyle, że po przekroczeniu jakiejś tam kwoty.

Ja tez księgowym nie jestem ale chyba jednak moze byc VAT bo mi takie faktury VAT 0,00 przychodzą z PayU co miesiąc - teraz sprawdzałem ,ale jak pójdę do księgowej to sie zapytam o co z tym chodzi :D

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net