Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Podobnie u mnie. Kupiłem pakiet, a jak na razie to mam 3% indeksacji, więc system nie działa. @Dirty Frank, przetwarzacie te linki czy wyrzuciłem pieniądze na coś co jest jeszcze niegotowe i kompletnie nie działa?

Najlepszy stomatolog i ortodonta w Katowicach - Freshmed - piękny uśmiech to zdrowy uśmiech :)

@Dirty Frank System indeksacji padł czy linków nie przetwarzacie bo wyniki z ostaniach h wyglądają tragicznie ( to WP, przygotowane specjalnie na wasz system ). Indeksacja = prawie 0 bo to WP z autopingowaniem wpisów wiec te 44 zaindeskowały się prawdopodobnie przez pingowanie!

CqTaS.jpg

Co to za narzędzie do sprawdzania indeksu? 

Kurcze zróbcie normalny panel taki jak ma konkurencja, gdzie widać wszystko jak na tacy ile przetworzone czy linki są w systemie, bo na tą chwile to może coś nie pasowało w nazwie pliku, może jakiś inny błąd i nic nie wiadomo czy udało się je przetworzy, a może nie przeszły bo limit wykorzystany.

Nikt się nie chce bawić we wróżkę, a przejrzysty panel to podstawa.

Edytowane przez janekszeryf
  • Like 1

na coś co jest jeszcze niegotowe i kompletnie nie działa?

A może już przestało działać? :)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Ok - napiszcie mi jeszcze Panowie, dokładnie z jakich dni to są linki proszę. To dość istotne dla mnie, bo z ostatnich dni mamy trochę inne dane.

NIE widzisz kiedy zostało dodane do sytemu, przecież pokazuje ci dane na screenie! 12 sierpnia o 16 z groszami!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

A może to wina sprawdzacza indeksacji? :) Od razu odradzam darmowe narzędzia.

@SzlafRock to ty sprawdzasz SB indeksacje wiec mnie nie pouczaj czym mam ja sprawdzać!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany