Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm. Szczerze mówiąc, w momencie gdy został mnie udostępniony do testów, działał i to całkiem dobrze. I nie chodzi już o to, że leżącego się nie kopie, ale tyle gwoli uczciwości się ode mnie należy ...

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Rozumiem, że skoro system de facto nie działał poprawnie

Dla ścisłości działał i to całkiem dobrze, ale do pewnego czasu.

to mogę otrzymać zwrot opłaconego abonamentu?

Nie bronię autora, bo sam wtopiłem 150 zł, które mógłbym lepiej spożytkować, ale z softami seo tak już jest, że się pojawiają i znikają.

Trzeba korzystać jak są, nie płakać i liczyć się ze stratami.

• Like 2

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

ale z softami seo tak już jest, że się pojawiają i znikają. Trzeba korzystać jak są, nie płakać i liczyć się ze stratami.

Dokładnie tak jest. Działało, sorry przestało.

Ale tu nie wiem czemu jest aura tajemnicy wobec nowego właściciela. Jak ja bym to kupił od razu bym ogłosił że jestem nowym właścicielem. A tu nikt nic nie wie.

• Like 1

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Jak ja bym to kupił od razu bym ogłosił że jestem nowym właścicielem.

Ale co tu ogłaszać? Pierw trzeba ogarnać system, zobaczyć czy się da radę, zmierzyć się z rzeczywistością, już panowie którzy przejeli omnie zobaczyli co to jest przejmować po kimś narzędzie SEO, skończyło się na tym, że nie potrafi zrobić kolejnej wersji, a pewnie myśleli łatwa kasa, ilość użytkowników x abonament+sprzedaż licencji =$$, rzeczywistość jaka była każdy widział.

Ale co tu ogłaszać?

Jak to co? Zmianę właściciela, każda firma tak robi.

Poważnie myśląca.

Nr 1. coś komuś sprzedaję jak ten projekt, podaję komu, bo uwalniam się od odpowiedzialności za jego działania.

A tu widzę jakiś faktur brak, brak nowego właściciela, nieładnie to brzmi.

Edytowane przez Finan

@Finan, to nie jest żadna aura tajemniczości. 

Wiesz na pewno, jak się realizuje umowy między zupełnie obcymi sobie dwiema stronami? 
Umowy, brak zaufania, sprawdzanie wszystkiego od podstaw. A na dodatek, wszystko zrealizowaliśmy zdalnie z dwóch różnych końców Polski. Więc uporaliśmy się już z umowami, hajsem itd nie jestem już właścicielem projektu - także dajmy nowemu właścicielowi się ogarnąć. Zapewniam Was, że zaprezentował mi swoje umiejętności i zrobi to bardzo dobrze, większość z Was, mogła by się od niego uczyć (bez urazy dla nikogo - fakt). 

Tak więc, nikt się nie ukrywa. Nowy właściciel zrobi z tego system, który będzie robił swoje z taką skutecznością jaką już znacie (mimo, że sys padał co jakiś czas ale to już wytłumaczyłem wcześniej - to mój błąd).

@D_S

Zmień kraj, jeśli uważasz że Polska nie należy do cywilizowanych Państw. Cywilizowani ludzie, reklamują usługi np po 3 dniach, jak nie są zadowoleni (i każdy z takich userów, który do mnie napisał otrzymał natychmiast zwrot) a nie po miesiącu korzystania. Każdy z Was, z tych którzy dostali miesiąc gratis, przyjął go bez żadnych ale. Gdzie jest problem albo szemranie?? :) Jak byś mi napisał nawet po tygodniu, że jest nie halo - dostał byś natychmiast zwrot. Teraz nie mam Ci nic do zaoferowania, poza miesiącem gratis usługi, która za chwilę będzie działać jak nigdy wcześniej. 

• Like 1

ricco-banner.png

@Finan, to nie jest żadna aura tajemniczości. Wiesz na pewno, jak się realizuje umowy między zupełnie obcymi sobie dwiema stronami?

Ja Ciebie absolutnie tu nie atakuję, broń boże, Twój biznes. Ale troszkę inaczej to powinno być zrobione.

Dziś sprzedałem osobie z tego forum pewną rzecz, i poszło w ciągu godziny wszystko, teraz on odpowiada.

Nie chodzi o PP ze stopki.

Więc tak każda firma jak coś sprzedaje podaje nowego nabywcę, u Was tego brak.

Nie odbieraj tego jako atak na Ciebie, ale tak powinno być.

Więc tak każda firma jak coś sprzedaje podaje nowego nabywcę, u Was tego brak.

Coś ci się Panie kolego Krzysztofie pomieszalo ;)

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii