Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

system działał i pewnie będzie działać, a Tobie Frank należy się wielki szacun za sam pomysł, postępowanie  z klientami i przekazaniem w porę komuś innemu, życzę powodzenia w nowych projektach

szklana kula?

widzę, że trafiłem. :)

Nie szklana kula ale doświadczenie.  Osobiście bym w ogóle nie dyskutował z klientami na łamach forum internetowego. Są skuteczne narzędzia do zgłaszania problemów i kontaktu z obsługą.

• Like 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Gdyby system dalej super działał to frank by go nie sprzedawał bo i poco .

To nie takie proste jak Ci się wydaje. By to zrozumieć trzeba szerzej spojrzeć na ogólne zasady prowadzenia projektów biznesowych.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Gdyby system dalej super działał to frank by go nie sprzedawał bo i poco ... jak mozna zaplacic koderowi żeby zrobił co trzeba i już .

To serio nie jest takie proste przemek. 

Zlecać koderom, też trzeba umieć a ja się tego na bieżąco uczyłem.

Mam to opanowane do perfekcji na swoje potrzeby ale na większą skalę to jest gruby temat.

ricco-banner.png

Przyznaj się ze Ci zbrzydł tem ich cały spam i miałeś po nocach koszmary i przeszedles na białą strone mocy ;)

• Like 2

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

To serio nie jest takie proste

Jakby było to same milionery by były.

Zlecać koderom, też trzeba umieć a ja się tego na bieżąco uczyłem.

Tylko szkoda, że robiłeś to za czyjeś pieniądze a nie swoje!

Mam to opanowane do perfekcji na swoje potrzeby ale na większą skalę to jest gruby temat.

No to jak temat przerósł a kasa wzięta to... ???

Mi to akurat wisi i powiewa bo to co wydałem to na waciki.

Ale!

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mariusz

Wszystko prawda, tyle tylko że sys indeksował. I na samym początku, zaoferowałem userom dodatkowy miesiąc za free właśnie na poczet błędów. I dalej bym mógł indeksować, tylko dalej żenada by była na poziomie obsługi ilości i co chwilę wywrotki. Dlatego właśnie, przejął to ktoś kto to opanuje. 

ricco-banner.png

jestem nowym właścicielem - właśnie dostałem część danych do systemu

Cieszymy się i jednocześnie martwimy. Jak to możliwe, kupił i nie wie co kupił?

resztę myślę otrzymam w najbliższym czasie.

trzymam kciuki (wiem to g... warte, liczy się umowa)

Jeśli będę miał dostęp do mail będzie to najszybsza droga kontaktu.

Mistrzu! Trzymam kciuki aby Twoja umowa pozwoliła Ci na dostęp do mail.

Sory ale przy takim podejściu biznesowym zarówno starego właściciela jak i anonimowego nowego to tego indeksera w buty możecie włożyć.

Edycja:

Małe dzieci w piasku się tak bawią.

Edytowane przez Mariusz
  • Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

@Mariusz

Tym razem, zastosuję się do

Więcej pokory człowieku młody.

Jak się daje d... na każdym kroku to się nie podskakuje tylko próbuje rozwiązać problemy.

Arogancją trochę powiewa. Przemyśl zanim znowu coś napiszesz, nawet jak błoto leci.

:)

ricco-banner.png