Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

"jakiś czas temu" to kiedy?

Jeśli po 10 września (co praktycznie niemożliwe) to odpowiednia forma kontaktu to https://black-star.link/support/open.php- jeśli wcześniej to https://www.forum.optymalizacja.com/user/45117-dirty-frank/

Nie wdając się w szczegóły z dniem 30 września wszystkie pakiety utraciły ważność w nowej wersji systemu

@elroy ma racje... Jak testowałem była lipa z indeksacją wczoraj dostałem także emalia

"Po długiej przerwie wracamy do gry!

Z tej okazji zapraszamy Cię do przetestowania nowej wersji system w ramach pakietu testowego, który dodaliśmy do Twojego konta. Czekamy na Twoją opinię."

Może ktoś się podzieli opinią bo ostatnio to lipnie działało co tu dużo pisać

w życiu nie miałem tak dużej ilości zaindeksowanych WEB2.0 w ahrefsie

I jak tam pozycja w ahrefsie wygląda? Poszło do góry?

• Like 6

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Napotkałem taki problem - przy wrzucaniu linków z pliku system rozpoznał ok. 10% linków. Przy zwykłym wklejeniu tych samych linków, było już ok. Myślę, że w związku z tym warto wprowadzić opcję usunięcie uploadowanej paczki linków jeśli jeszcze nie zaczęły być przetwarzane.

Wszyscy zarejestrowani w systemie w dniu 1 października otrzymają testowe pakiety.

Od wczoraj lecimy już online z linkami. Czekamy na Wasze uwagi:)

To dotyczy wszystkich wszystkich, czy tylko niektórych wszystkich? ;) Bo ja jakoś nic nie dostałem.