Skocz do zawartości

Black-Star Indexer - profesjonalny system indeksacji linków

Dirty Frank

Rekomendowane odpowiedzi

Autorowi chodzi o to że właśnie chyba przez pomyłkę wysłał kasę do poprzedniego właściciela. Napisz mu wiadomość na PW, wiem że częściej tu zagląda niż na maila.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Autorowi chodzi o to że właśnie chyba przez pomyłkę wysłał kasę do poprzedniego właściciela. Napisz mu wiadomość na PW, wiem że częściej tu zagląda niż na maila.

dokładnie o to chodzi, próbowałem wysłać do niego PW,

Znaleziono następujące błędy

Użytkownik Dirty Frank nie może otrzymywać nowych wiadomości

Wiadomość nie została wysłana

do użytkowników softu,
Przede wszystkim, to NIE JEST soft tylko usługa.
  • Like 1

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion, ale on tylko nabija jak wariat ...  :P   Nie przeczyta Twojej odpowiedzi, bo właśnie szuka kolejnego wątku do wpisu. Jak wyjdzie tak będzie, niebiesko albo czerwono :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

@Bogumil,

i zero odzewu, jak by się zapadł pod ziemie

Dopiero zakończyłem weekend w 90% za kierownicą, także wybacz. Pod ziemię zapadam się tylko hobbystycznie.

Anulujcie wszyscy - jeśli ktoś tego jeszcze nie zrobił swoje płatności automatyczne bo część użyszkodników natychmiast po zaciągnięciu środków zamiast do mnie napisać, z automatu wszczyna spór na paypal i co 5 minut mam zablokowane konto. PW mam zwyczajnie zapchane na PiO chwilowo bo nie było mnie online. Każdy komu środki zaciągnęło jednak, dostał zwrot - Boguś eknij w konto. 

ricco-banner.png

Ich sprzedaż ruszy na dniach, musimy przerobić nieco panel aby możliwe były 2 pakiety LITE i PRO. O ile w PRO na rezultaty czeka się 12-24h to w LITE czeka się dłużej, o skuteczności ciężko pisać bo to NAJBARDZIEJ zależy od linków i rzucanie liczbami jest mało warte, średnia skuteczność jest na tyle dobra, że zdecydowaliśmy się to wprowadzić do sprzedaży. Najtańszy pakiet na chwilę obecną będzie kosztował tyle co piwo w barze (i to jeszcze niedrogim), można sobie jedno w miesiącu odmówić i potestować.