Skocz do zawartości

[Opinie] livenet.pl

kozak222

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Z którego przedszkola jesteś?

Kozak222, numer przedszkola podał w nicku, przecież, więc co sie głupio pytasz?? :blush:

Też chcialbym wiedzieć, czemu livenet.pl jest be, szczególnie, że jest aktualnie na 39 miejscu w Polsce wedługo top100.pl

Pozdrawiam

Tani Hosting - od 7 lat w sieci!

Chcesz zacząć zarabiać konkretne pieniądze i budować ze mną biznes? Napisz na pw.

a moze są np beznadziejnie tani :P.

Co do rankingu opieranego o domeny PL jakby to nie jest dobrym wyznacznikiem jakości.

Znam firmy co rejestrują dużo i parkuja dużo domen dośc często poprostu zaparkowanych.

Więc jakby ranking top100 mowi tylko nam że na dnsach danego registra jest tyle i tyle domen.

Jest także wielu registrów którzy sami kupują domeny w celu wlasnie zwiekszenia pozycji, znam kilku co daja darmowe konta za przeniesienie domeny, no i są tacy co maja szczescie trafic na kogos z branzy IT co dysponuje np 500-1000 domen i np zaparkuje je u nich za kilka serwerow dokonujac przekierowania na ip innej maszyny.

Tak czy tak top100 mala miara.

A tak powaznie to nie znam firmy hostingowej która danego dnia ktoregos tam roku nie miala swoich problemow.

Najwet najlepsze firmy miewają Pady, te doswiadczone jakie pady moga ich spotkac staraja sie zabezpieczac.

Tak czy tak uptime 99,9% to sprawa mało osiągalna

Zdarzają mi się problemy z logowaniem ale za którymś razem w końcu się udaje :-) Ja również chciałabym wiedzieć o ich wadach, bo niedawno wykupiłam u nich konto a znudziło mi się ciągłe testowanie i nie chciałabym znowu szukać nowego.

Mam u nich serwer i obecnie z tych ktore juz mialem (a mialem w sumie serwery w ok. 20 najpopularniejszych firmach) uwazam ich hosting za najlepszy. Serwery bardzo dobre (transfer, przepustowosc lacza) dobre ceny, dobry, profesjonalny support. Bylo jeszcze pare firm na podobnym poziomie u jakich mialem / mam serwery ale w cenie conajmniej 30-40 % wyzszej ;)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności