Skocz do zawartości

[Opinie] livenet.pl

kozak222

Rekomendowane odpowiedzi

Kontakt z livenet.pl jest fatalny... Miałem dedyka i niestety musiałem szybko uciekać... Na e-maile nie odpisywali praktycznie wcale... Jedynie jak coś bardzo potrzebowałem to pisałem sobie w php i wysyłałem e-maila w 150 kopiach. Wtedy łaskawie przychodziła odpowiedź

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

trzeba dzwonić, z odp. na maile różnie bywało - mnie jak dedyk nie wstawał to tel. z informacją, jak nadal nie wstawało to po 30 min. kolejny raz... raz chyba z 4 tel. co kilkadziesiąt minut... i dedyk wstał :P

Ale od jakiś 2 m-c (odpukać) nie było większego padu.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Hi,

Czy na tym forum jest ktoś kto ma powiązania z livenet.pl? Poprostu doprowadzają mnie do łez swoją beznadziejnością :D Sorry jestem w szoku :) lol

Pracuje na serwerach i hostingach livenetu juz hmmm, jakies 4 lata i powiem tak:

- oferta swietna

- oferta tania

- jak cos dziala to dosc rzadko psuje sie samo z siebie ;)

- no moze z wyjatkiem wylaczen dedykow w nocy na jakis czas, ktore niestety zdazaja sie jak na dedyki dosc czesto

- support tragiczny i rzeczywiscie "przedszkolny". zwykle wyglada to tak ze dodzwonic sie do nich - kilka dni, zanim cos zrobia - kilka dni, ze zrobia za pierwszym razem to zle jest niemal pewne wiec konieczna jest wymiana emaili - i trzeba kazdorazowo na odpowiedz czekac kilka dni i suma sumarum zwykla zmiana zapomnianego hasla do dedyka konczy sie serwerem nie dzialajacym przez tydzien.

Podsumowywujac - jest to najlepszy hosting w Polsce. Nalezy sie jedynie trzymac jak najdalej od ich "bok","pomocy technicznej","administracji serwerow" i wogole czegokolwiek zwiazanego z kontaktami miedzyludzkimi ;)

Tutaj bedzie sygnaturka

Dajcie spokój ludzie, czy Wy w ogóle widzicie co piszecie? Na WHT to samo... Zapłaćcie za dedyka 700 zł + zużyte łącze (np. 300 zł), czyli min. 1000 zł miesięcznie i wtedy wymagajcie, choć na pewno nie 100% uptime, bo na to może sobie pozwolić chyba tylko samo google.

U mnie dziś to samo - 15 minut przerwy (w serwerowni) i już dziesiątki e-maili o takich stratach finansowych "że hej".

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności