Skocz do zawartości

[Opinie] livenet.pl

kozak222

Rekomendowane odpowiedzi

Wirus nie wirus, wracając do tematu - od dni 3 ? nie można się nijak połączyć z phpmyadmin.

Cannot start session without errors, please check errors given in your PHP and/or webserver log file and configure your PHP installation properly.

Czy ktoś mógłby potwierdzić ?

Potwierdzam , nie działa phpmyadmin .

Zresztą niewiele rzeczy poprawnie działa w LIVENET.PL

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wizytówki , Business Cards MX - program do wizytówek

Business cards , Visitenkarten software

• Odpowiedzi 130
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Firma trup - ostatnie tygodnie na tym serwerze to koszmar, strona częsciej niedostępna niż dostępna. Po utracie danych przywrocili backup z przed miesiąca. Skrzynki pocztowe nie chodza, połączyć sie ftpem czy z phpmyadmin to cud - a na odpowiedz ze strony firmy, czy jak oni to nazywają Biura Obsługi Klienta nie ma co człowiek liczyć. Spier** od tej firmy jak najdalej i wszystkim radze omijać ją szerokim łukiem, delikatnie mowiac maja klientow w d***e.

Mam u nich pakiet "Prioritaire". Support chyba od zawsze był tragiczny. O najmniejsza pierdołę trzeba bylo wysylac po kilka maili i miec nadzieje ze to załatwią. Skasowali crona z Cpanel - podobno ze wzgledow bezpieczenstwa - twierdzac ze wszystkie zadania bede dodawac recznie na prosbe emailowa. Tylko szkoda ze wszystkie moje emaile z prosba o dodanie mieli w przyslowiowej d****. Tam chyba siedzi jedna - dwie osoby i najzwyczajniej w swiecie nie sa w stanie tego ogarnać. Decyzja zapadła - przenosze się - tylko teraz pytanie do Was. Czy znajdę jakis hosting o podobnych parametrach co w livenet ( chodzi mi głównie o transfer roczny nie mniejszy niz 1000 Gb) za cene w granicach tego co w livenet (330zł brutto)? Bo nie ukrywam ze szukalem i cos znalezc nie moge :/ Moze to poprostu najwyzsza jakosc jaka mozna otrzymac w takiej cenie?

Ok, sorki za offtop. Wracajac do tematu i profesjonalizmu uslug. Przed godzinka napisalem co o nich sadze tu na forum a juz teraz widze taki oto komunikat:

Serwer zablokowany!

Przyczyna jest brak płatności lub złamanie regulaminu

Skontaktuj się z Biurem Obsługi Klienta - bok@livenet.pl 

Przypadek? Konto mam oplacone do marca. Nie zlamalem zadnego z punktow regulaminu, no chyba ze mi wmowia ze jakis moj nieoptymalny skrypt zamulal serwer - a to przeciez zawsze moga.... Oczywiscie zadnej informacji na email - dobrze ze lubie odwiedzac swoje strony bo inaczej nic bym o tym nie wiedzial nawet. Pełny profesjonalizm... n/c

• 2 tygodnie później...

i znów nie działa :/

Z tego co widzę, była zmiana DNS dla serwera numer 1, bo z FTP po starym IP się nie da połączyć.

Szkoda, że firma nie potrafi wysłać maila z informacją, że taka zmiana będzie miała miejsce/ma miejsce przez co do czasu aktualizacji DNS, nie wszystkie strony mogą działać prawidłowo.

W mojej prywatnej (jak i zawodowej) ocenie firma wzbudza poważne wątpliwości. W imieniu mojej klientki występowałem do nich listownie - listem poleconym wysyłanym za pośrednictwem mojej kancelarii adwokackiej - z pewnym wezwaniem. List kierowany zgodnie z danymi z regulaminu i strony www na adres:

LiveNet.pl - Enterprise Max

ul: Teatralna 9

41-200 Sosnowiec

Po 2 tygodniach list został zwrócony przez pocztę z adnotacją: adresat nieznany.

Tymczasem przy rejestracji nowego konta przy nazwie właściciela rachunku bankowego do wpłaty należności podają już zupełnie inny adres.

Jak Wy to rozumiecie :) ?

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności