Skocz do zawartości

Konto w Google+ jest, ale jak dodać firmę do mapki Google?

Prim

Rekomendowane odpowiedzi

Poraz kolejny... czytać ze zrozumieniem urwa.

@DirtyFrank zrobił Ci przysługę dzięki czemu przechodząc z jego linku wejdziesz na pierwszy wynik i krok po kroku dodasz mapkę (proste jak konstrukcja cepa). Jeżeli nie o to chodzi to może zacznij pisać odpowiednio bo ja również podesłałbym taki link a nie się tutaj bulwersujesz jak dzieciak któremu mama zabroniła jechać z kolegami na biwak (spokojnie skończysz 18 lat to nie będziesz potrzebował zgody, chyba...)

Jacy wy jesteście zadufani w sobie, żałośni "spec-aliści" od 7. boleści, którzy myślą że są kimś bo na forum mogą puścić wiązanke zamiast odpowiedzieć na pytanie. Właśnie gówniarz to ty, bo gówniarza ocenia się po zachowaniu bez skali wieku. Zeresztą szkoda mi na was czasu pisząc coś dalej....

Jacy wy jesteście zadufani w sobie, żałośni "spec-aliści" od 7. boleści, którzy myślą że są kimś bo na forum mogą puścić wiązanke zamiast odpowiedzieć na pytanie. Właśnie gówniarz to ty, bo gówniarza ocenia się po zachowaniu bez skali wieku. Zeresztą szkoda mi na was czasu pisząc coś dalej....

Czego się bulwersujesz? Zadałeś proste pytanie, w pierwszym poście otrzymałeś pomoc, w jaki sposób możesz znaleźć samemu odpowiedź na pytanie a ty się bulwersujesz? Rozumiemy, że dzisiejsza młodzież idzie na łatwiznę i chce wszystko na tacy, ale bez przesady..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności