Skocz do zawartości

Która domenę wybrać

zydar

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym założyć serwis informacyjny (newsy, porady) dla osób które wyjechały lub które chcą wyjechać za granicę, obejmował by różne kraje europy.

Szukam domeny pod to, narazie znalazłem naszapolonia.pl lub zagranice.pl

Co o tym myślicie? Może ktoś z was ma jakieś propozycje bądź domenę na sprzedaż?

Niedawno założyłem serwis webmaniak, zapraszam również na mój blog fotograficzny

narazie znalazłem naszapolonia.pl lub zagranice.pl

Już chciałem rejestrować, ale poczekam może coś ciekawszego znajdziesz ;)

E: a w sumie nie są złe, za 300 /szt. mogę odsprzedać ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Ja bym wybrał domenę naszapolonia.pl ewentualnie Polonia24.pl

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

A ja właśnie poleciłbym zagranice.pl

Jeśłi ma to być coś w stylu kopii justlanded, to IMO  lepsza domena, bo wskazuje, że głównym contentem jest treść (co i jak za granicą), a nie określony użytkownik (emigrant)

Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie.

Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze B)

zagranice.pl zdecydowanie bardziej oddaje tematyke strony

Potrzebny Ci profesjonalny film reklamowy? Wejdź na https://pracowniavideo.pl/

Spoty reklamowe, rozwój kanału YouTube, filmy eventowe i nie tylko.

zagranice.pl również może kojarzyć się z serwisem turystycznym, biuro turystyczne i td

z Polonia pomysł mi bardziej podoba się, tylko może słowo "nasza" zamieniłem by na coś innego, lub poszukałem by domeny z odmianą tego słowa.

NAZWA DOMENY: zagranice.pl

typ abonenta: osoba fizyczna

serwery nazw:

ns3.netdc.pl. [91.228.199.2]
ns4.netdc.pl. [91.228.196.26]

utworzona:

2015.01.16 22:32:51

ostatnia modyfikacja:

2015.07.18 14:46:35

E: a z mojej strony żart, cieszę się że wiarygodnie brzmiący. Nie ma mowy żebym Koledze z forum chciał domenę podkupić, raczej info ku przestrodze ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności