Skocz do zawartości

Newsbot i niedzielny poranek :D

blake

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie nigdy bym nie trafił na ten wpis, ale na szczęście mamy Newsbota na forum :D Właśnie przeczytałem newsa, dzięki któremu od rana jestem wesoły ;) Wam też polecam lekturę.

https://blog.seo-profi.pl/update-pingwina-odwleka-sie-w-czasie-to-bardzo-zla-wiadomosc/

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Pingwin miał być aktualizowany „częściej”, takie były zapowiedzi Guglarzy – niestety, po raz kolejny widać, że nie można w 100% wierzyć na słowo :)

Trochę to bezczelne z jego strony, zarzucać Guglarzom konfabulację. Przez to zaczynam podejrzewać, że może nawet posuwać się do stosowania nielegalnych technik pozycjonowania. Stąd jego daleko posunięta niechęć do pracowników Google, o których złego słowa nie mogę powiedzieć. Na nich można zawsze liczyć, czy to dzięki licznym przydatnym informacjom, czy dzięki pomocy na forum dla webmasterów. Co za niewdzięcznik! Nawet nie wyobrażacie sobie jak tą arogancką insynuacją zagrał mi na nerwach.

nihil fit sine causa

skoro w "seło" nie masz nic więcej do zrobienia to za co teraz, do updatu Pingwina :) ,  wystawiasz fakturę klientowi. Za zaciskanie zębów ( ortodonta nie jest tani ) czy za zorganizowaną modlitwę ( tacę też trzeba dać ) ? I jak to wciągasz w koszty ? 

wszystko o brazylijskiej piłce nożnej - brasfutebol.com

FreshMed - najlepszy stomatolog w Katowicach

Mnie o wiele bardziej rozbawił ten wpis

https://blog.clearsense.pl/blog/list-otwarty-do-pozycjonerow-od-googlebota/

Trochę o black hat SEO

Pamiętajcie, że nie mogę się zdenerwować. Jestem robotem. Myślę zero-jedynkowo.

Oczywiście istnieją szanse, że osiągniecie wyniki stosując techniki black hat. Jednak nie na długo. Gdy wykryję takie podłe sztuczki zostaniecie dość poważnie ukarani. Kara jest na tyle poważna, że uwierzcie mi, ale nie opłaca się tego robić. Jestem w stanie kontrolować i blokować wszystkie wasze strony.

Czy naprawdę tak chcecie spędzać swój czas? Oczywiście z początku gra z wami była interesująca, ale niestety zrobiła się nudna. Uznajmy, że wygrałem więc przestańcie tracić swój czas.

Znam różnicę między płatnymi linkami z zagranicy czy linkami z prywatnego bloga waszego sąsiada. Mam całą armię ekspertów, których zadaniem jest śledzenie wszystkich niecnych praktyk SEO, włączając w to te ukryte, chronione hasłem czy te, do których dostęp jest płatny. Mój oddany personel informuje mnie o wszystkim i jestem świadomy wszystkich złych praktyk.

Wiem, że w waszej głowie pojawia się myśl, że przecież do tej pory wam się udawało. Zwróćcie więc uwagę na fakt, że być może jeszcze nie zwróciłem na was dostatecznie dużo uwagi…

:D

Z powyższego tekstu najlepsza jest stopka

Autor: Kamil Kanigowski

Pasjonat optymalizacji stron internetowych od 2010 roku. Obecnie zajmujący stanowisko specjalisty SEO w jednej z największych agencji interaktywnych w Warszawie. Aktywnie optymalizuje duże oraz mniejsze serwisy internetowe wykorzystując całą wiedzę oraz zdobyte doświadczenie. Entuzjasta Wordpressa oraz afiliacji.

:D Ja rozumiem, że można zbierać znaczki, monety, mieć jakieś hobby, ale jarać się czymś co po prostu istnieje... i jest się w tym cienkim?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jestem w stanie kontrolować i blokować wszystkie wasze strony.

Tekst jak z intro mojego ulubionego serialu :)

Twój telewizor działa prawidłowo...
Nie próbuj go regulować.
Teraz my sterujemy transmisją.
Kontrolujemy obraz w poziomie i w pionie.
Możemy Cię zarzucić tysiącem kanałów,
albo doprowadzić jeden obraz do kryształowej przejrzystości.
Doświadczysz wszystkiego, co potrafi stworzyć nasza wyobraźnia.
Przez najbliższą godzinę my będziemy decydować o tym,
co zobaczysz i usłyszysz.
Czeka Cię podróż pełna grozy.
Przemierzysz tajemniczą głębię podświadomości,
aż znajdziesz się

PO TAMTEJ STRONIE

nihil fit sine causa

Ciekawe ile jeszcze pojawi się wpisów, na temat "odwlekającego się update Pingwina" ? :P

Jak się nie ma o czym pisać, to się piszę o tym, że nie ma o czym pisać ;)

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności