Skocz do zawartości

Ceny słów kluczowych i płatności kartą kredytową

Zeto

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jestem tutaj nowy więc na początek przywitam się ze wszystkimi. Mam takie pytanka:

1. Na jakiej zasadzie liczona jest wycena słów kluczowych bo przecież 6.65zł za niektóre słowa to jak na polskie realia jest niezłym przegięciem. Wydaje mi się, że na podstawie częstotliwości wykorzystania danego słowa, które przez stosowanie voucherów były mocno podbijane, a jeżeli teraz skończyły się już te vouchery to czy ceny słów kluczowych spadną (czyt. będą przystępne)?

2. Jakie macie doświadczenia z płatnościami za adwords przy użyciu karty kredytowej?

- co ile mniej więcej jest ściągana należność z konta (np. co jakis czas, czy po osiągnięciu jakiejś kwoty).

- jaką najmniejszą należność można opłacić kartą (czasami się zdaży przekroczyć jakiś tam limit - szczególnie jak korzystało się z voucherów o 1zł czy 2zł)?

Z góry dzięki za wszelkie odpowiedzi

Pozdrawiam

Tomasz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności