Skocz do zawartości

speed-links.net - nowy indexer

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

do poprzedniego mojego posta: przepraszam jednak wrzuciłem jeden większy plik i limit faktycznie się skończył.

Co do samych pakietów to moja propozycja aby wprowadzić np pakiet 100 000 dziennie lub max 3 000 000 (30 dni x 100 000) w ciągu miesiąca bo czasami jest tak że jednego dnia ktoś chce dodać tylko 100 000 linków ale innego dnia może być potrzeba dodać 500 000 i żeby ten limit nie blokował takiego dodawania tylko była możliwość dodania większego pliku ale wtedy zmniejsza się ilość na pozostałe dni miesiąca.

pl.468x60v2_55508bc3e14e8.gif

it z tego co patrzę to system mieli już 48h linki dodane 10.08 i postęp zrobił  w granicach 30% wobec tego mamy czekać 7 dni jak system przemieli wszystkie linki?

Kierując się zakupem pakietu liczyłem na szybkość systemu jaki był, klarownością interfejsu.

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

30% to nie jest 30% linków

To w takim razie co to jest? Można w prostym dla ludzi języku? :)

eM

Edycja:

Już chyba wiem, zmieniliście działanie kolumny Postęp?

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Generalnie testujemy rozwiązanie które może jeszcze w pozytywny sposób wpłynąć na % indeksacji.  Każdy link będzie przetwarzany kilka razy (testujemy ile razy daje optymalną wartość ).

Co to da :

-nie trzeba będzie wgrywać plików po kilka razy zeby miec wyzszy poziom indeksacji

-nawet najgorsze spamy powinny mieć indeksacje powyzej 30 %

Wyniki testu powinny być jutro/pojutrze.

Można też wklejać linki do TEXTAREA - chyba Mariusz o to prosił.

Tak, dziękuję.

Brakuje tam jeszcze opcji na dodanie nazwy pliku (jeśli jej nie dodam, to leci z domyślną nazwą).

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

To i ja skuszony pozytywnymi recenzjami przekonałem się na przetestowanie systemu i zakup odpowiedniej paczki, co najważniejsze panel przyjemny dla oka, czytelnie wszystko wiadać jak na dłoni, wiem ile linków mi, zostało widzę historię czyli tak jak powinno być, a czego ewidentnie nie ma u konkurencji, a co do skuteczności to napiszę za pare dni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności