Skocz do zawartości

speed-links.net - nowy indexer

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Wojtek sprawdz czy dla linkow ktore prubujesz indekseowac w ogole przyrasta site(dla domen).

Algorytm indeksacji wygląda tak :

Dzień 1 : zbieranie linków

Dzień 2 : wysyłanie linków z bazy na serwery indeksujące - cała paczka linków jest rodzielona na wysyłki które idą przez cała dobę

Pierwszeństwo mają linki z dripfeed, reszta idzie losowo

Dzień : 3,4 przetwarzanie linków przez Google

Stąd jeśli nie mineło 48 h od momentu wklepania linków w system nie ma się co martwić. W zależności od ilości linków wysyłki w ostatnich dniach kończyły się pomiedzy 14 a 19.

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ktoś ma problem z płatnością przez paypal (karta)? Inne rzeczy bezproblemu dzisiaj opłacam paypalem, a speed-links odrzuca płatność (komunikat, że zbyt mało środków, mimo iż są na pewno wystarczające) i zastanawiam się po której stronie może leżeć problem. 

Czy ktoś ma problem z płatnością przez paypal (karta)?

Ja kiedyś miałem problem w mbanku z zapłaceniem za xr. Okazało się, że tą transakcję traktował jako transakcję telefoniczną a nie internetową. Więc sprawdź sobie jakie masz limity na karcie ustawione na konkretne transakcje.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Jakimi danymi należy się logować do systemu ticketów?

Ani nazwa ani mail podany przy rejestracji w systemie mi nie wchodzą.

Numeru ticketu nie spisałem, bo mi do głowy nie przyszło, że potrzeba.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności