Skocz do zawartości

speed-links.net - nowy indexer

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdziłem dziś z ciekawości profile VIP w ilości 600 sztuk robione 24 dni temu dodane do dwóch indekserów speed-links i black-star. Stan indeksacji 80 w indeksie 520 nie(!). Pierwszy lepszy z brzegu wziąłem nie zaindeksowany dodałem do google/addurl w indeksie po minucie...

Skuteczność tragiczna, pomijam fakt, że te 10% to się same indeksują. Co się dzieje z systemem?

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Janekszeryf zrob test korzystajac z addurl dodaj 100 profili.

Sprawdz indeksacje po :

1 dniu

po 10 dniach

po 20 dniach

Z systemami indeksujacymi nic sie nie dzieje, to Google przykreca srube . Na profilach vip indekser ma wynik min 50 % po 24 h , natomiast po pewnym czasie czesc takich linkow wypada z indeksu.

też zauważyłem że indexery indeksują w miarę ok, ale linki dość szybko wypadają z indeksu, wyindeksowanie linku nie oznacza że nie rankuje, ale wiek linków też jest ważny więc tu pojawia się znak zapytania jak długo wyindeksowany link rankuje

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

witam

Marcin napisałem Ci na PM ale jeszcze tutaj dorzucę może ktoś coś wie:

chodzi mi o skuteczność wysyłania linków z GSA poprzez API do speed linksa

przykładowo dodano 50k linków verified - w systemie widzę wysłanie około 5000 wpisów (10%)

teraz dodaliśmy 3k i zebrało tylko 300 sztuk do systemu

jak sam zapewne wiesz marnujemy moc tym sposobem i nie używamy limitów (konto 100k dziennie)

jaka moze być tego przyczyna?

Najlepiej będzie napisać w tej sprawie

Najlepiej byłoby zrobić odpowiednie pola w profilu użytkownika a nie odsyłać do tikeciarni!

M

Edycja:

Z góry dziękuję.

Lubię jak coś co może działać automatycznie, działa automatycznie.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

mamy jedno konto firmowe u Was  - jakoś od października opłacamy, w zeszłym miesiącu skumulowało się ok 80 000 linków do zaindeksowania, dzisiaj wchodzę, nie mam już takiej możliwości.

czy ma to związek z faktem że w zeszłym miesiącu anulowaliśmy subskrypcję?

jak rozumiem każdy kto nie opłaci ma usunięte dotychczasowe pakiety?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności