Skocz do zawartości

speed-links.net - nowy indexer

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Również testuje polskie indeksery w speed-links wygląda to tak:

2 dzień - 65 %
4 dzień - 18 %
5 dzień - 30 %
6 dzień - 41 %

*Test na Profilach VIP, Nie sprawdzałem czy linki są index czy no index, nie sprawdzałem też codziennie czy nadal istnieją

Analogicznie jest w innych indekserach, możliwe, że opublikuje pełny wynik testu. Tym samym nie prawdą jest, że teza głoszona przez jednego z właścicieli indekserów, że linki u innych wypadają i nie wracają. U wszystkich na początku jest duży stan indeksacji po około 3-4 dniach linki są niewidoczne, żeby w kolejnych dniach stopień indeksacji powracał do stanu początkowego.

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Rozumiem. To jedziesz tak: zaznaczasz kawałek txt ze strony, ubierasz w cudzysłów i pytasz google, jak jest wynik - zapisujesz w zeszycie url i cyferkę 1, nie ma cyferka 0 i tak n razy.

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Tak się zastanawiam po co komu używać indexera jak nie wie jak można sprawdzić indeksację? Cóż, sobota wieczór, pójdę po parę piw może mi się rozjaśni w głowie.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Jak sprawdzić ile % mam zaindeksowanych linków? :D

Przyjmij w ciemno że masz +/- 30%

https://www.forum.optymalizacja.com/topic/232502-test-ogólnodostępnych-polskich-systemów-indeksacji/page-2#entry1497394

A zamiast kupować zeszyt kup sobie piwo :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności