Skocz do zawartości

speed-links.net - nowy indexer

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, qazy napisał:

trzeba się dopominać to fakt, ale wtedy pojawiają się bez problemu. W sumie liczyłem, że dawno będzie to zautomatyzowane i po prostu do pobrania z panelu zaraz po pozytywnej płatności. Upominanie się co miesiąc wygodne nie jest myślę, że dla obu stron...

Dokładnie tak jak piszesz. Co miesiąc również upominam się o FV. Chociaż wcześniej były szybciej wysyłane po interwencji. Teraz to już trwa za długo :)

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na chwilę obecną automatyzacja faktur jest zbyt złożona do wdrożenia.

Wszystkie faktury powinny wyjść dzisiaj.

Art. 106i. 1. Fakturę wystawia się nie później niż 15. dnia miesiąca następującego po miesiącu, w którym dokonano dostawy towaru lub wykonano usługę, z zastrzeżeniem ust. 2-8.

Wydaje mi się, że przepisy przepisami, a oczekiwania klientów... 

Jeśli wystawienie faktur w sensownym terminie jest problemem, a wszyscy inni wystawiają je od razu, może odrzucać sporo potencjalnych klientów.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

Możemy zrobić ankiete gdzie użytkownicy będą mogli odpowiedzieć :

1. czy wolą zebyśmy skupili się na interfejsie (fakturach i innych sprawach)

2. czy też wolą osiągać szybszą indeksacje/jej wyższy poziom

Przy obrotach które generuje projekt nie da się zrobić wszystkiego bo jest to po prostu nieopłacalne.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności