Skocz do zawartości

speed-links.net - nowy indexer

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 456
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A dane do faktury gdzie wysyłać?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A jakoś tam się zalogować nie mogę.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

System ciekawie się prezentuje tzn. przejrzysty interface, dzisiaj zakupiony pakiet 10k na testy, zobaczymy jutro jak ze skutecznością i jak będzie dobrze to bierzemy duży pakiet dzienny :)

Blog SEO dla początkujących adeptów sztuki SEO. Medlabo.pl ciekawy serwis o medycynie i nie tylko.

wszystko zależy od wykorzystanych linków do zaindeksowania - algorytm działa tak nie inaczej i niemożliwe jest żeby site np. stron z joomla/profilami rosl w nieskonczonosc

My ze swojej strony robimy wszystko zeby jak najwieksza ilosc linkow umiescic w indeksie czy one tam zostana zalezy juz od algorytmu google na ktory wplywu nie ma zaden system indeksujacy.

@up co innego dopalanie a co innego indeksowanie. Jeśli chcesz żeby link miał większy "power" to najlepiej go podlinkować z innych źródeł a indekser jest po to żeby dany link Google zaindeksował bo jak wiadomo niezaindeksowany link jest guzki warty..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności