Skocz do zawartości

Typowe pytania od juniora....

stara

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@wskizz, Ano widzisz,

W każdym razie, agencja w której chciałabym pracować, kręci się wyłącznie w white hat seo, i to co słyszałam od osoby tam pracującej, jest nieco sprzeczne z "dodawaniem linków gdzie popadnie".  Chodzi np. o sprawdzanie wieku domeny, jakości itd itd przed dodaniem jakiegokolwiek wpisu. Więc trochę jestem pogubiona. Wiem trzeba szukać miejsc, no ale

Za mocarza mozna beknac ;).

Ja miałem na myśli białe seo, bez automatów. Sam szukam gdzie jest :nauka:

W każdym razie, agencja w której chciałabym pracować, kręci się wyłącznie w white hat seo, i to co słyszałam od osoby tam pracującej, jest nieco sprzeczne z "dodawaniem linków gdzie popadnie".

Agencja Cię kłamała. Nie ma czegoś takiego jak white seo.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

@Finan, Nie doslownie white seo, po prostu chodzi o to by linkować tak, by Google się nie doczepił. 

Cytat ROKU!!!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

po prostu chodzi o to by linkować tak, by Google się nie doczepił.

Też nie ma czegoś takiego, za 1 (słownie jeden) link może się przyczepić. W końcu sztucznie wpływamy na wyniki i powiedzmy sobie szczerze jakbym był właścicielem google też mi się by to nie podobało.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Nie doslownie white seo, po prostu chodzi o to by linkować tak, by Google się nie doczepił. 

No to opanowałaś seo. Teraz część praktyczna i możesz zacząć pisać powieść;

"Jak Stara młoda Monika co cycek nie pokaże, została spamerem."

(spamerką - jak wolisz). 

Bolało? ;)

ricco-banner.png

@blake, Rozumiem że jesteś naprawdę doskonałym pozycjonerem i nienawidzisz  tych którzy próbują zaczynać. To jest forum, rozumiem że Cię boli mój brak wiedzy, ale idź komentować inne wątki. 

Na prawdę, mnie nie bolą Wasze złośliwości, ja będę szukać aż znajdę. Też mam świadomość że to co piszę, jest może trochę dziecinne, no ale nie posiadam Waszej wiedzy, więc nie możemy rozmawiać na takich samych poziomach :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności