Skocz do zawartości

Typowe pytania od juniora....

stara

Rekomendowane odpowiedzi

Stara, to nie była złośliwość - to była najzupełniejsza szczerość. (popraw mnie jeśli się mylę blake)

I nic Cie nie ma tu boleć - to swojego rodzaju styl rozmowy na PiO, przywykniesz ;)

Swieta prawda i tyle wiedzy co w tym poscie dostalas to jak malo kto. Wiem bo tez pytalem - dlatego napisalem wczesniej ze jak panna zadaje pytanie....

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

według Waszych wskazówek, stworzyłam sobie stronę. Będzie ona o jakiejś kosmetyczne w Krakowie. Zoptymalizowałam sobie ją tradycyjnie w seoptimerze jak należy. Wybrałam  5 fraz. Podepnę ją pod google analytics.
No właśnie, o to chodzi, co z tego że poczytam co do czego jest, jak nie wiem jak się to stosuje kiedy i w jakich ilościach

Wbrew pozorom Stara, tutaj wszyscy próbują Ci powiedzieć, żebyś wyluzowała z poznawaniem aktualnie popularnych softów i zaczęła linkować ręcznie - wiesz po co? Po to, żeby zobaczyć co, jak i skąd - działa lub nie. Wybierz sobie jakąś prostą frazę Pcim dolny hydraulika na telefon i ją zrób linkami. Potem pomyśl, co byś chciała automatyzować - bo jak zaczniesz od automatów, to raz że przy pierwszym polegniesz i się zniechęcisz a dwa, jutro napiszesz że to nie działa. Czytaj między wierszami na PiO. Staraj się samodzielnie myśleć i nie sugeruj się opiniami innych zbyt dosłownie. Testuj i sprawdzaj. A potem automatyzuj. I to tylko wygląda tak strasznie - można tą drogę przejść bardzo szybko :) Nie takie google straszne, jak je malują - a wręcz przeciwnie miejscami ;) 

ricco-banner.png

Wybierz sobie jakąś prostą frazę Pcim dolny hydraulika na telefon i ją zrób linkami.

Ja bym poleciał w stylu onetowskim i wybrałbym frazę jak uszczelnić hydraulika kosmetyczką lub hydraulik z Pcimia u kosmetyczki w Krakowie to jest mały test na inteligencje  :dirol:

więc nie możemy rozmawiać na takich samych poziomach :)

Napisz do s_matusika na PW - on Ci poda link do filmiku na ktrym mwi bardzo wyranie (tzn prawie :D ) - RUSZCIE xxxx!

Ja rozumiem, że wpadł gimb, który podaje się za kobiete na męskie forum. Chłopaki co od kompa nie odchodzą mają chwilę rozrywki, ale na litość boska! Czytać się nie da.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności