Skocz do zawartości

Typowe pytania od juniora....

stara

Rekomendowane odpowiedzi

@blakeNa prawdę, mnie nie bolą Wasze złośliwości, ja będę szukać aż znajdę.

Twój problem polega na tym, że większość woli z mądrym zgubić, niż z głupim znaleźć...

Napisz do s_matusika na PW - on Ci poda link do filmiku na ktrym mwi bardzo wyranie (tzn prawie :D ) - RUSZCIE xxxx!

Ja rozumiem, że wpadł gimb, który podaje się za kobiete na męskie forum. Chłopaki co od kompa nie odchodzą mają chwilę rozrywki, ale na litość boska! Czytać się nie da.

Naprawdę ktoś łyknął ten schemat, że ona to naprawdę "ona" i czekał na cycki? Nie wydaje mi się... :)

EDIT: PS - Nie każdy ma w avatarku real foto jak ja, ale są pewne granice... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wykazuje nadmiar inteligenci

Proszę Cię... W którym tu miejscu widzisz jakikolwiek przejaw inteligencji? Temat ma 7 stron i w kółko się jej/jemu powtarza to samo. Koń by już zrozumiał.

PS. Do avatara trzeba było wziąć drugą fotkę, bardziej by działała na zmysł wzroku.

JcQYKug.jpg

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Nie

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Obietnic pokazania cycków internety nie wybaczają, jak tutaj pisano, to sprawa honorowa :) Taki kazus: 

https://joemonster.org/art/13365

Transseksualne profile, to niestety stałe zjawisko na PiO. Co pewien czas ktoś ma przebłysk geniuszu i zaczyna myśleć, że jako kobieta zostanie zasypany "tajną" wiedzą. Do następnego :)

nihil fit sine causa

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności