Skocz do zawartości

Content a pozycja w google

Rekomendowane odpowiedzi

tutaj dajesz odpowiedzi a w innych pytasz 

tam pytałem o treść na zapleczu na domenach wygasłych a tu przecież napisałem o tricku z nowymi wpisami na stronie docelowej

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@GreenParot - znajdź sobie, przykładów nawet w polskim seo jest dużo :) dam Ci wskazówkę, nie sa to na pewno Twoje wypowiedzi na PIO, hehehe. a poważnie to np. większość stron uczestników kursu Rankings Institute którego miałem przyjemność być uczestnikiem :D Metodą o której mówię nawet jeden Polak z kursu pisał że z afiliacji zarabia 2k $ z jednej jak na razie strony, zaczynał parę miesięcy temu jako nowicjusz. 

I dla mnie podsumowaniem jest to co napisałeś w ostatnim zdaniu. "jeden Polak pisał.....", a ty to dalej zapodajesz i utwierdzasz innych, że to prawda. Mi to wystarcza, aby wiedzieć jaka jest twoja wiedza.

Nigdzie zreszta nie napisałem, że treść nie ma znaczenia, ma i to oczywiste. Ale jeżeli ktoś mnie przekonuje, że contentem robi topy to wciąż czekam na ten nieszczęsny przykład.

Pytanie czy twoje wzrosty po dodaniu/odjeciu/przeniesieniu contentu o jakich piszesz były wykonywane bez równoległego linkowania?

SEO

Treść ma ogromne znaczenie. Im lepsza tym strona jest wyżej. Google doskonale wie o czym człowiek pisze, ocenia poprawność, sprawdza pisownie i ocenia czy dany tekst jest profesjonalny czy nie.

Tylko dlaczego w top można wbić stronę z translatora? Hmmm...

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Strony z generatora/translatora można bez większego problemu ładnie wbić w top, wystarczy tylko przeanalizować niektóre wyniki wyszukiwania. Pytanie tylko jak długo tam siedzą, zazwyczaj jak fraza konkurencyjna krótko ale i tak spełnią swoje zadanie czyli zarobią na siebie o wiele więcej.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności