Skocz do zawartości

problem proszę o pomoc ;P

albert79

Rekomendowane odpowiedzi

Witam…

Mam problem chyba i proszę o wyjaśnienie.

Mianowicie chodzi o to, że w gogle byłem pod danym słowem kluczowym na jakiejś tam pozycji. Po czym zniknąłem. Od paru dni jestem znowu na 20 pozycji. I tak wpisuje słowo jestem raz a raz mnie nie ma o co chodzi z tym pomóżcie. Powiem tyle ze w testach pod słowem kluczowym wykazuje mi na https://www.seo.net.pl/ ze jestem na 20 pozycji lecz w gogle nie widać mego linka ani nic inna strona jest.

Z góry dziękuję za wyjaśnienie.

Dzięki ...

w DC pozakuje mi pozycje tez taką samą więc w czym może być problem?

Może to kwestia czasu by się ustabilizowało to?

a i mam pytanie co ile dni w meta wpisać by robot odwiedzał str może to ma wpłym jakiś?

A może wogóle nie wpisywać co ile dni ma odwiedzać tylko bez tego meta dać - jest jakaś różnica ?

w DC pozakuje mi pozycje tez taką samą więc w czym może być problem?

Sprawdzaj w roznych DC (Data centre) kazdy z nich ma troche bardziej lub mniej zautualizowana baze o zaindeksowanych stronach i wynikach jakie ma wyswietlac. To sie z czasem ustabilizuje

a i mam pytanie co ile dni w meta wpisać by robot odwiedzał str może to ma wpłym jakiś?

Tak na prawde robot sam okresli czy powinien wracac na Twoja strone i z jaka czestotliwoscia, jesli zmienia sie tresc na stronie dosc czesto, robot bedzie ja odwiedzal czesto w poszukiwaniu zmian, natomiast jesli pozostawisz strone bez zmian robot bedzie wiedzial ze nic sie na niej nie dzieje i nie ma potrzeby czytania codziennie czy co 2 dni. To co napiszesz do robota w meta nie ma znaczenia.

• 2 miesiące temu...

od ilości linków, czy od ilości nowych linków (przyrostu) ?

@albert79: jestem newbie w tym temacie, ale myślę, że łatwiej będize Ci przęśledzic rożnice między DC jak użyjesz tego:

https://www.seochat.com/seo-tools/multiple-datacenter-keyword-position/

tu jest sprawdzanie pozycji danego url dla danego słowa kluczowego na 41 DC

Jeśli zbliża się Twój ślub i wesele to pewnie oglądasz różne suknie ślubne. Ciekawe suknie ślubne znajdziesz pod linkiem. Jak wiadomo suknie ślubne są tylko dla kobiet ;)

4.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności