Skocz do zawartości

[Info] Nie Żyje Jan Kulczyk, Miał 65 Lat

Mion

Rekomendowane odpowiedzi

Spółka odrobiła juz straty.

Najbardziej nierozumiem tego hejtu wszędzie - gimbaza, która na oczy nie widziała nawet 0.5% tej kasy, która krzyczy i bojotuje dla zasady "nie płcil podatków w Polsce" a sami jakby zaczęli liczyć ile to kosztuje byliby w szoku... (moja znajoma na samozatrudnienia wystawia fvat na 4k zostaje jej 2... pracuje 8h/7dni w biurze).

Dużo zrobił dla Polski, pomagał i to o tym powinno się mówić ale ludzie pamiętają tylko to co złe... smutne to.

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Właśnie, w nawiązaniu do mojej poprzedniej wypowiedzi. Większość zagranicznych informacji nt. jego śmierci jest pochodną publikacji TVNu, ktoś zrobił nawet analizę.

odstaw TVN

Podejrzewam, że w tym wypadku coś innego determinuje taki pogląd.

Równy biedak milionera.

nihil fit sine causa

Jestem na tele i do tego głupiej lumi wiec nie chce mi się tego szukać ale jakbyście poszukali to byście znaleźli różne artykuły na temat oddanej kasy na dzieciaki młodzież i domy dziecka nawet sobie blisko znane środowiska LGBT...

Jakub Jaworowicz

Zobacz mój Blog o WordPress i Marketingu

Teraz to wiekszosc mowi ze byl zly to lewe interesy krecil.a kto nam zabroni. Bylo ambergold i nie ma, sa skoki i nie wiadomo co dalej a jego spolki dalej beda kase robily.

Biedronki tez hejtuja a zakupy pierwsi tam robia - to taki nasz sport narodowy - jak ktos pracuje po 20godz. dziennie i ma jaguara to pewnie kradnie a kowalski ma nedzna prace, w szkole kamieniami rzucal i teraz musi pic najtansze piwo i twierdzi ze nie sprawiedliwosci.

Latwo zostac milionerem jak sie bylo miliarderem.

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

Biedronki tez hejtuja a zakupy pierwsi tam robia

Spółka właściciel Biedronki jest największym polskim plątnikiem podatku dochodowego wśród firm prywatnych. Krótko mówiąc najwięcej dokładają do budżetu z podatku "dochodowego". Wiec te wszystkie brednie o wyprowadzaniu kasy to zwykły populizm.

Biedronki tez hejtuja a zakupy pierwsi tam robia

Spółka właściciel Biedronki jest największym polskim plątnikiem podatku dochodowego wśród firm prywatnych. Krótko mówiąc najwięcej dokładają do budżetu z podatku "dochodowego". Wiec te wszystkie brednie o wyprowadzaniu kasy to zwykły populizm.
MaxPan wreszcie fakty a nie polityka.

@Trotyl

Czemu kasjerka w Lidlu w Görlitz zarabia 7k, a ta po drugiej stronie nysy łużyckiej w Zgorzelcu jedynie 1,5k?

Ponieważ, kasjerka z Lidla w Gorlitz, urodziła się w Gorlitz a ta druga na świat przyszła w Zgorzelcu. 

Przyczyna i skutek. Przyzyna = miejsce narodzin. Skutek = takie a nie inne zarobki.

Chyba że pytasz, dlaczego tak jest :) 

Ale to również przyczyna i skutek, tyle że może bardziej złożona sytuacja ;)

ricco-banner.png

@Trotyl

Czemu kasjerka w Lidlu w Görlitz zarabia 7k, a ta po drugiej stronie nysy łużyckiej w Zgorzelcu jedynie 1,5k?

Ponieważ, kasjerka z Lidla w Gorlitz, urodziła się w Gorlitz a ta druga na świat przyszła w Zgorzelcu.

Przyczyna i skutek. Przyzyna = miejsce narodzin. Skutek = takie a nie inne zarobki.

Chyba że pytasz, dlaczego tak jest :)

Ale to również przyczyna i skutek, tyle że może bardziej złożona sytuacja ;)

5mb2mk3t.jpg

Położenie to nasza zaleta a nie wada. Ciężko mi dyskutować w wątku o czyjejś śmierci, więc zostawię to na koniec, do przemyślenia:

pyt.jpg

Ponieważ, kasjerka z Lidla w Gorlitz, urodziła się w Gorlitz a ta druga na świat przyszła w Zgorzelcu

17 minut drogi, a zupełnie inny los: https://www.google.pl/maps/dir/Szpital+Powiatowy,+Luba%C5%84ska+11%2F12,+Zgorzelec/Malteser+Krankenhaus+St.+Carolus,+Carolusstra%C3%9Fe+212,+02827+G%C3%B6rlitz/@51.1518155,14.9563389,14z/data=!3m1!4b1!4m13!4m12!1m5!1m1!1s0x4708dc1498c1d243:0xd485a0a5399468fa!2m2!1d15.0107909!2d51.1579948!1m5!1m1!1s0x4708de75ab6f1bed:0x91e08f50406ddbe3!2m2!1d14.9386916!2d51.1440871

nihil fit sine causa

Chcialem odpowiedziec w czasie ale dostalem urlop ;).

Up. Dlatego mamy tak jak mamy w naszym kochanym kraju bo jednocza nas tylko wojny i smierc Papieza. A tak - niemcy sie wspieraja, zydzi razem, rumuni razem, ameryka razem (nas wydy..mali na f16 i robia to dalej a my sie szczerzymy z radosci) a u nas w pl jeden drugiemu wilkiem. Dlatego dziekuje za ta ue i moge jechac tam gdzie praca za godziwa stawke.

Bo Polska to kraj tylko teoretycznie :D

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności