Skocz do zawartości

Treść na głównej stronie sklepu

Trzcina1986

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie

Nurtuje mnie jeden temat, odnośnie nagłówków, treści i linków na stronie głównej sklepu.

Mianowicie mamy sobie sklepik, gdzie na stronie głównej ładnie podpięte są kategorie i do nich poszczególne produkty.

(ludzie i roboty trafiają do produktów w 2 max 3 krokach od strony głównej, w zależności od kategorii/podkategorii)

Chce porobić klika, kilku zdaniowych opisów/artykułów, o rożnych kategoriach znajdujących się na sklepie, które będą znajdowały się na stronie głównej.

Pomyślałem sobie, że mogę do poszczególnych nagłówków podpiąć linki prowadzące do kategorii, którą opisuję.

Link będzie prowadził do kategorii, na której będzie znajdował się już bardziej obszerny, niepowtarzalny opis, oraz poszczególne produkty bezpośrednio związane z danym działem.

Czy takie działanie nie będzie kolidować z już istniejącym drzewem kategorii znajdującym się na stronie głównej??

Czy będzie to miało wpływ na ogólną pozycję strony i kategorii??

Pozdrawiam

Emil

Czy będzie to miało wpływ na ogólną pozycję strony i kategorii??

Jeśli będą wszędzie unikalne opisy to będzie miało raczej pozytywny wpływ na pozycję strony. Google nadal lubi unikalny tekst.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności