Skocz do zawartości

Aftermarket i rejestracja szukanych domen

Bidd

Rekomendowane odpowiedzi

Poza tym nie wierzę w takie zbiegi okoliczności, że chwilę po przeglądaniu zostaje zaklepana i oczekuje na rejestrację.
A ja nie wierzę w tego typu teorie spiskowe, by sami blokowali domeny przeglądane domeny ...

Zresztą nie raz wyszukiwałem u nich domeny, a rejestrowałem po kilku godzinach, dniach i były dostępne. Zresztą każdy może to sprawdzić...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Tu nie chodzi o sprawdzane domeny. Z moich obserwacji wynika, że tu chodzi o domeny, które wcześniej były zarejestrowane, ale nie zostały przedłużone.

Kiedyś domeny w AM w stanie book_blocked były pokazywane jako niedostępne w głównej wyszukiwarce na AM jednak po sprawdzeniu ich hurtowo była możliwość ich rejestracji. 

Nie wiesz w co zainwestować pieniądze ? Wejdź na DKW.pl i zobacz sprawdzone sposoby na zarabianie pieniędzy oraz jak zarabiać na grach ! Masz problemy finansowe i potrzebujesz gotówki?Ten portal finansowy pomoże Ci wybrnąć z problemów!

Podobno nask ma sie z tego wycofac:

Testy to usługa dostępna wyłącznie dla domen

obsługiwanych przez NASK (domeny polskie).

Domenę, która jest aktualnie wolna do rejestracji,

można testować przez 14 dni . W tym czasie

Użytkownik ma możliwość wykonania dwóch

operacji na domenie: zmiany jej konfiguracji bądź

zarejestrowania na rok. W przypadku braku

rejestracji domeny zostanie ona usunięta do puli

nazw wolnych po kolejnych trzech dniach od

zakończenia testów.

Naprawa samochodów i stacja kontroli pojazdów. Stacja diagnostyczna w Pile

Dziś zobaczyłem taką informację na whoisie:

NAZWA DOMENY:

***.pl po usunięciu z kolejki, dostępna do rejestracji

utworzona:
2015.07.26 15:53:36
ostatnia modyfikacja:
2015.07.26 15:53:36
wygasa:
2015.11.07 15:53:36

Zarezerwowałem więc moją domenę :) Już nie na AM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności