Skocz do zawartości

Kilka domen a pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Jako potencjalna klientka mogę powiedzieć, że gdyby samochód zepsuł mi się we Wrocławiu najpierw kliknęłabym tę z "Wrocław" w adresie, a jeśli w nocy to jeszcze z 24h :) Natomiast szukając w Warszawie wybrałabym taką z "Warszawa". Fajnie, że myślisz o całej Polsce, ale jeśli jest to kwestia następnych 5-10 lat (bo teraz np. nie masz takich możliwości), a nie będziesz miał klientów lokalnych do tego czasu, którzy płacą, to umrzesz z głodu, a firma nie doczeka tych szczęśliwych czasów. Osobiście linkowałabym wszystkie trzy osobno, tylko na jednej wizytówka firmy, na pozostałych dwóch reklama, a kiedy strony pójdą w górę i firma będzie już gotowa, robisz co chcesz. 

Chodziło mi o typową stronę-wizytówkę firmy:) Tzn. dane firmy, jakaś jej misja lub/i wartości, informacja o ofercie, gdzie i jak kupić, co gwarantujesz, ewentualnie cennik, osiągnięcia/nagrody, opinie klientów itp.

Jeszcze odnośnie rynek krajowy czy lokalny - sprawdź jakie jest lokalne zainteresowanie i czy wystarczy na pokrycie kosztów (+zysk). Jeśli prowadzenie różnych stron czegoś mnie nauczyło to tego, że z pustego i Salomon nie naleje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności