Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 30
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Taaak, 50 mi styknie :D No testuję, testuję, ale chciałam się poardzić kogoś kto już używał tego indeksera. A czy od razu wrzucać po 50 adresów z linkami do jednej strony, czy lepiej np. po 5 dziennie? Czy to nie ma znaczenia?

uwaga multikonta

Możesz (a nawet powinnaś) założyć tylko do tego. Dobrze by było ją też podlinkować ale bez przesady i wtedy te 50 linków to możesz taką stroną z powodzeniem indeksować. Są też automaty do tego typu rzeczy, ale nie wiem czy na Twoje potrzeby to jest sens.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

przy 50 linkach wystarczy utworzyć podstronę wymieszać te linki z tekstem i dać pobiera jako Google

Pozwolę sobie zadać takowe pytanie: czy Twoim zdaniem linki w ten sposób zaindeksowane będą miały większą moc niż te same linki wrzucone do indeksera? :)

Różne są opinie ale jak strona służąca do indeksowania będzie mądrze zrobiona plus podlinkowana to raczej będą miały większą moc, w końcu to stałe podlinkowanie. Ale wszystko zależy też od ,,jakości,, tej strony.

Za dużo pytań, za mało własnych poszukiwań. Poszukaj, na forum znajdziesz odpowiedzi.  

Są do tego też narzędzia i jak dobrze poszukasz znajdziesz nawet darmowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności