jimmi Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 30 kwietnia Facebook wyłączył swoją barmkę XMPP, dzięki temu mnóstwo alternatywnych komunikatorów straciło połączenie z fb, co praktycznie zrobiło je bezużytecznymi. Trzymanie przez cały czas otwartej strony fb w przeglądarce jest mało co wygodne. Od lat korzystałem z pidgina i znalazłem prawie plugin do niego, który działa przetestowałem obie wersję pod linuxa i windows. https://github.com/jgeboski/purple-facebook/wiki może się przyda. jeśli macie jakieś inne patch czy alternatywy podzielcie się Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Ja mam pytanie, czemu wszyscy używają czata fejsa, zależnego od gigantycznej korporacji, gdzie roi się od funkcjonariuszy mniej lub bardziej tajnych i wszystko jest śledzone? a od gg wszyscy odeszli.. Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 osobiście używam WTW - na bieżąco starają się reagować na zmiany fb[e] @ravau jeżeli myślisz, że GG jest lepsze to grubo się mylisz wszędzie jest totalna inwigilacja co do tego, że ludki przerzuciły się na fejsa.. no cóż.. moda, możliwość kontaktu, możliwość podzielenia się "wszystkim".. tak jakoś gg nie przetrwało "konkurencji".. a jak już tak melancholijnie piszemy to mi osobiście szkoda i tęskno do IRC'a.. kiedyś stawiało się serwery, rozdawało shell'e, pisało skrypty w bash'u.. a dziś, z mojej starej gwardii na ulubionych # spotkam może 2, 3 osoby i kilka botów.. nawet boty są na wymarciu.. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 a od gg wszyscy odeszli. GG jest dla gimbazy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 GG jest dla gimbazy. bo SzlafRock tak zarządził.. w przypadku zdobywania danych od gg jest ciężej je uzyskać, nie badałem ostatnio sprawy ale ostatnie informacje jakie miałem (z oficjalnych wypowiedzi właścicieli) to - kilka miesięcy trzymaja archiwa, natomiast facebook trzyma all time i od gg nikt mi nie personalizuje reklam - w taki razie wole być gimbazą Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2015 Pidgin ma gg, ostatnio ktoś wspominał że słyszał coś takiego "on jest tak stary że używa gg," Jak ją lubię podpowiedzi z tel Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ja uzywam GG Uzywam też google HO oraz fejsowego czata ... Ktoś podsłuchuje ? DObrze ze tylko lewa strona a nie prawa Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Też używam GyGy ale poprzez AQQ Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKucinski Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ravau: z tego samego powodu, z którego ludzie używają google zamiast duckduckgo czy windowsa zamiast bsd czy gnu/linux. Chcesz bezpieczny komunikator, to nie tam żadne GG, tylko postaw sobie serwer XMPP, podepnij pod własną domenę i rozmawiaj sam ze sobą, bo z jabbera poza nerdami i firmami (wewnętrzne komunikatory) nikt nie korzysta Specjalista SEO Łódź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 ja ma pod pidgina podłączone gg, google, fb, icq miałem jeszcze IRC i yahoo podpięte. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Kadu, polecam zarówno pod Windows jak i Linux Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @Jacek J., a masz działające fb ? Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 hehe,ja mam jeszcze konnekta to najśmieszniejsze Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 @Jacek J., a masz działające fb ? A dlaczego miałoby nie działać? Działa;) Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.