Trotyl Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Wczoraj na wykopie pojawiła się historia człowieka z którego dorobku korzystał pewnie prawie każdy z nas. Ciężko to zweryfikować, ale warto przeczytać jako przestrogę. https://www.wykop.pl/ramka/2683279/tworca-hatak-pl-grupyhatak-pl-chcial-sie-zabic/ nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar_Dal Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Ciekawa opowieść ale ile w tym prawdy to pewnie wie jedynie sam autor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mion Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Czytałem zaledwie wstęp, bo przydługie, ale uniwersalna zasada mówi: "Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą" HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 płynie z tego nauka, że trzeba dobierać z rozwagą partnerów biznesowych. A twórcy hataku, nalożałoby życzyć szczęścia Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 A co to "Dlaczego Ja" edycja na Wykopie? Ktoś w ogóle korzysta jeszcze z wykopu? Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 FiKaS z niego korzysta jak działa to dlaczego nie korzystać, to już nie to co dawniej ale zawsze coś Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Jest AMA z Sokarem na wykopie, pewnie będzie wiele ciekawych wypowiedzi: https://www.wykop.pl/link/2685241/ama-sokar-zalozyciel-grupy-hatak/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Na moje oko to pewnie chce otworzyć kolejny serwis i szuka rozgłosu, cała akcja dobrze zaplanowana;) Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2015 Trotyl napisał(a): ale warto przeczytać jako przestrogę. Przestrogę przed czym? Głupotą? Jest powiedzenie, że głupich nie sieją itd. Kto zagląda na wykop, to nawet do pozycjonowania się nie nadaje. No, chyba, że ktoś ma stronki o filmikach online i grach (i podobne). Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 @SzlafRock, i co lepiej? Ta, ja wiem, że ludzie o odchyłkach lewicowych nie lubią wypoku, ale my nie o tym. Jacek J. napisał(a): Na moje oko to pewnie chce otworzyć kolejny serwis i szuka rozgłosu, Nie popadaj w paranoję, nie za wszystkim stoi szemranka nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Trotyl napisał(a): że ludzie o odchyłkach lewicowych nie lubią wypoku, ale my nie o tym. Nic nie pisałem na temat sympatii politycznych. Pisałem o małej wartości informacji z wykopu. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek J. Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 W dniu 4.08.2015 o 07:51, SzlafRock napisał(a): Trotyl napisał(a): że ludzie o odchyłkach lewicowych nie lubią wypoku, ale my nie o tym. Nic nie pisałem na temat sympatii politycznych. Pisałem o małej wartości informacji z wykopu. Daj spokój, teraz taka moda na wyzywanie wszystkich od lewaków, lemingów jeśli nie zgadzają się ze zdaniem osób, które deklarują się jako ta "słuszna i jedyna strona". Nie wiesz co napisać to piszesz: "widać, że pier... lewak" Nie zgadza się ktoś z Twoim zdaniem to piszesz: "kolejny leming" Taki szybki tutorial dla chcących zabłysnąć w dyskusji W dniu 4.08.2015 o 00:05, Trotyl napisał(a): Jacek J. napisał(a): Na moje oko to pewnie chce otworzyć kolejny serwis i szuka rozgłosu, Nie popadaj w paranoję, nie za wszystkim stoi szemranka W tym wypadku mam 90% pewności, że to sztucznie wykreowana akcja. Zobacz ile razy w komentarzach i odpowiedziach na pytania użytkowników wspomniał o "nowym projekcie", o tym że nie ma ludzi do pomocy Trzeba być głupim albo ślepym, aby tego nie widzieć. Zapraszam także na mojego bloga Jacek Jagusiak. Oferuje także usługę odwirusowania stron www jak i serwerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarketerInternetowy Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 W dniu 3.08.2015 o 15:07, jimmi napisał(a): płynie z tego nauka, że trzeba dobierać z rozwagą partnerów biznesowych. A twórcy hataku, nalożałoby życzyć szczęścia Dokładnie! Dzisiaj trzeba bardzo uważać na ludźmi, z którymi się współpracuje. Historia ciekawa, ale czy prawdziwa? Ja, marketer internetowy uwielbiam marketing! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Jacek J. napisał(a): "widać, że pier... lewak"[...] "kolejny leming" Taka figura retoryczna, "na ofiarę", jest raczej typowa dla kobiet I słabo działa bez komunikatów niewerbalnych nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mental Opublikowano 4 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2015 W dniu 4.08.2015 o 08:48, Jacek J. napisał(a): Albo trzeba być głupim, albo ślepym aby doszukiwać się w tym teorii spiskowych - widzisz, są dwie perspektywy O problemach tego Pana z inwestorami i wspomnianymi kredytami czytałem już parę lat temu. Osoba w depresji często już nie ma siły na nic, dlatego nie dziwię się, że dopiero teraz ta sprawa wypłynęła na wierzch. KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.