Skocz do zawartości

Zobacz jak zarabiam 25.000 rocznie

joe_hunter

Rekomendowane odpowiedzi

nie rozumiem o czym tu pleciecie - jaki zarobek ? - jak dla mnie to interes idzie na lekkim minusie.

2150 przychodu przed opodatkowaniem.

Dzialność gospodarcza ->

aromtyzacja komputera, biurka, krzesła.

kawałek mieszkania, prąd, telefon, faktury

- 300 zl

mamy 1850 zł

to jescze nie jest pensja brutto gdyż nie uwzględnia kosztów płacy pracowacy.

z 1850 zł netto na rękę jako pensję pracownikowi można wypłacić:

1054 zł

I tyraz pytanie: jaki frajer bedzie tyrać za 1000 zł z hakiem przy takiej robocie - osługa 300 klientów to raczej więcej niż jeden etat !.

To nie jest interes to kupienia a praca ! i to gówniana. To wszystko

O kurde, no no :pisze: skoro jest taki popyt na Allegro na takie serwery, to trza ludziom dać to za co chca płacić, jutro kupie se serwer a za 2 miesiące moja aukcja trafi do działu dowcipy na PiO

;)

O znalazłem następna perełkę: TU

Najlepsze zdanie:

Jestem marketingowcem i wiem, że aby naprawdę sprzedawać, trzeba zrobić szum wobec swojej oferty, który pozwoli mi na sprzedaż innych produktów! dlatego więc sprzedaję 'Google Site Map Maker' – o wartości ponad 1000 złotych - za jedyne 17 zł - lecz tylko przez krótki okres!

Proponuje założyć nowy dział Dowcipy -> Allegro

a jak ktoś chce sobie poprawić humor to na Allegro -› Komputery -› Internet <- tutaj to jest śmiech

ale w dziale Allegro › Komputery › Internet › Serwisy internetowe to juz czasem komedia :D

nie jestem prawdziwym Polakiem bo prawdziwy Polak zna się na wszystkim...

Jak to ktoś powiedział: sprzedać można wszystko, ważne tylko, żeby ktoś to kupił. Na Allegro jest pełno żądnych kasy dzieciaków, którym wydaje się, że internet mają w jednym palcu, bo umieją odnaleźć stronę z opisami gg i wiedzą co to jest WiFi.

Na tym korzystają wyjadacze sprzedaży, którzy co rusz zmieniają tylko ofertę swoich super serwisów - kiedyś bardziej popularne były strony z opisami gg, potem dzwonki do komórek, teraz mały hosting, gdzieś na boku są jeszcze OS sklepy (to jest dla mnie hit)..i tak będzie szło.

Powiem szczerze - kusi łatwy zarobek, bo to naprawdę prosta kasa.. Tylko nie wiem, czy stać by mnie było na to, żeby wciskać ludziom aż taki kit. No ale pewnie daltego nie będę Rockefellerką ;)

Firma E-STORE czyli jhost.pl mają problemy z klientami(po 1-2 miesiącach usuwają konta bez powodu). Słyszałem, że tam też była rozprawa sądowa.

Druga rzecz to, że zauważyłem na tym wykresie przychody między innymi z grudnia 2006(ROTFL) :blink:

Poniższa tebela przedstawia rozkład założonych kont, miesięczną różnicę oraz rozkład procentowy w danych miesiącach 2005 roku.

Ciekawe dlaczego nie pokazali tabeli z 2006 roku...

Druga rzecz to, że zauważyłem na tym wykresie przychody między innymi z grudnia 2006(ROTFL)

Jak na moje oko, to ten wykres przedstawia dochody z 2005 roku

Co więcej, będziesz miał możliwość kupić być może interes swojego życia - czyli kurę znoszącą złote jaja

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności