Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Dnia 13.11.2017 o 18:55, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

@nowyyy31, wystarczy nam to przekazać mailem lub np. na forum, a my się tym zajmiemy ;)

Zająłem się już Pańską sprawą, zwrot został już zaksięgowany w Pańskim portfelu.

Niestety informatyk nie wyrobił się z automatyzacją tego procesu w ten weekend, prawdopodobnie zostanie to zrobione dopiero w następny :/ Przepraszam za opóźnienie, mi też zależy na wdrożeniu tego jak najszybciej...

Pozdrawiam,

Bartek Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Czy zostało już coś wprowadzone? 

M.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Dzień dobry,

Tak, wczoraj i dzisiaj walczymy z małymi problemami związanymi z systemem weryfikacji unikalności - objawiają się one w przedłużającej się weryfikacji unikalności.

Na bieżąco jednak kontrolujemy sytuację, więc zaległe teksty będą sukcesywnie sprawdzane :)

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Dzień dobry, 

czy jest jakiś problem ze stroną panelu partnerskiego? 
Nie mogę się zalogować, nawet opcja przypomnienia hasła nie pomaga, bo mail jest odrzucany jako nieprawidłowy.

Dobry wieczór,

Mam przyjemność poinformować Państwa o promocji z okazji zbliżających się Świąt!
Jutro (wtorek, 12. grudnia) wszystkie wpłaty do portfela zostaną powiększone o 10%!

To największy bonus, jaki kiedykolwiek zaoferowaliśmy, dlatego tym bardziej zachęcam do korzystania ;)

Przykładowo, wpłacając 1000 złotych, otrzymają Państwo 100 złotych za darmo!

Z poważaniem,
Bartłomiej Tokarski
Zespół GoodContent.pl

Dzień dobry,

Proszę pamiętać, że my (jako platforma) nie mamy bezpośredniego wpływu na stawki - możemy je jedynie sugerować :)

Nie słyszałem też nic o zmianach związanych ze stawkami kosztów uzyskania przychodu. Mogę prosić o jakieś źródło?

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Zespół GoodContent.pl

Edytowane przez GoodContent.pl