Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry,

Przepraszam za problem - niestety system antyplagiatowy się zawiesił, jednak właśnie naprawiliśmy problem.
Jeszcze w tym tygodniu zaktualizujemy ten system tak, aby raz na zawsze uporać się z tym błędem :)

Pozdrawiam,
Bartłomiej Tokarski
Założyciel GoodContent.pl

Just now, Justyna88 said:

Siedzę sobie teraz i nie piszę tekstu, bo zblokował mnie tekst do poprawy, którego poprawiać nie zamierzam. Czy teksty do poprawy nie mogłyby przechodzić oddzielnie od tych, które chce się realizować?

Jak nie chcesz poprawiać to możesz po prostu go anulować i przystąpić do realizacji kolejnych zleceń :)

Gość maugosias
Dnia 29.01.2019 o 20:49, KamiX napisał:

Niestety u konkurencji (Textbookers) jest nie lepiej. ;) Dzisiaj jest tam coś ponad 80 zleceń i wszystko to same precle, w dodatku na 4 tys. znaków. Zgłosiłam im to, bo precle na 4 tys. znaków są nie do przyjęcia. Precel to 1000-1500, max 2... 

P.S. Bardzo dziękuję za ekspresową odpowiedź na maila. Cieszę się bardzo, że mam znów dostęp do lepiej płatnych zleceń, bo już byłam zła... nie dość, że jest tak mało zleceń to jeszcze brak dostępu do lepszych. :) 

U wspomnianej konkurencji niedawno były precle i na 5000 i na 6000 znaków, więc liczba znaków zaczęła spadać ::D Zgłaszanie nic nie daje, bo już odpowiedzieli, że "widać jest zapotrzebowanie na takie teksty" :D

Edytowane przez maugosias

A ja to nie mam nic przeciwko takim tasiemcom na TB :) chyba umiem lać wodę (do polityki ją!).

Znalazłam niezłego kwiatka na GC :) poprawił mi bardzo humor ten wysoce merytoryczny precel za niecałe dwa zeta :DDD

Opis zlecenia

Zlecam teksty preclowe ale proszę pisać je z sensem. Preclowe - nie oznaczają że mają być pisane bezmyślnie w stylu co ślina przyniesie na język. Proszę o wysoką jakość merytoryczną.

Proszę podzielić tekst na 4 paragfafy
dać 3 nagłówki. pogrubić frazy kluczowe.

Minimalna długość tekstu:
1700 znaków ze spacjami
Na konto otrzymasz:
1.95 zł/tekst

• Haha 3

Gość maugosias
2 godziny temu, CzasemSeCośNapiszę napisał:

A ja to nie mam nic przeciwko takim tasiemcom na TB :) chyba umiem lać wodę (do polityki ją!).

Znalazłam niezłego kwiatka na GC :) poprawił mi bardzo humor ten wysoce merytoryczny precel za niecałe dwa zeta :DDD

Opis zlecenia

Zlecam teksty preclowe ale proszę pisać je z sensem. Preclowe - nie oznaczają że mają być pisane bezmyślnie w stylu co ślina przyniesie na język. Proszę o wysoką jakość merytoryczną.

Proszę podzielić tekst na 4 paragfafy
dać 3 nagłówki. pogrubić frazy kluczowe.

Minimalna długość tekstu:
1700 znaków ze spacjami
Na konto otrzymasz:
1.95 zł/tekst

No to już gruba przesada :/