Skocz do zawartości

[Startup] GoodContent.pl - platforma copywriterska

Rekomendowane odpowiedzi

20 godzin temu, maugosias napisał:

U mnie tak do ok. 14:00 było OK, ale po 17:30 jak mi 1 tekst "zawisł" tak jest sprawdzany i sprawdzany

Edit 23:44 - od 5 godzin ostatni tekst wciąż jest sprawdzany :hmmm: Pierwszy raz tutaj coś takiego mamy. zwykle najdłużej sprawdzanie trwało do 5 minut

Przecież takie sytuacje już miały miejsce kilka razy :) 

Dzień dobry,

Bardzo przepraszam za opóźnienia - wygląda na to, że pojawił się błąd techniczny (sprawdzane były "zdania" zawierające jedynie samą spację), przez co cały system przestał sprawdzać niektóre teksty.
W każdym razie, wyeliminowaliśmy już źródło problemu :)

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Założyciel GoodContent.pl

Gość maugosias
4 godziny temu, Matthew1991 napisał:

Przecież takie sytuacje już miały miejsce kilka razy :) 

"Przecież" nie każdy musiał już tego wcześniej doświadczyć, prawda?

@GoodContent na razie jest OK

Dnia 9.03.2019 o 18:43, maugosias napisał:

Pierwszy raz tutaj coś takiego mamy. zwykle najdłużej sprawdzanie trwało do 5 minut

16 godzin temu, maugosias napisał:

"Przecież" nie każdy musiał już tego wcześniej doświadczyć, prawda?

W jednej wypowiedzi udzielasz się jako "my", w drugiej natomiast jako "ja" :P Skoro wcześniej wypowiadałaś się w imieniu ogółu, to kolega Ci powiedział, że to już nie pierwszy raz :D Takie czepianie się słówek. Wybacz, musiałem :D

EDIT: Jak się człowiek nie wdaje w kłótnie o głupoty w innych tematach to i ma czas :D

Edytowane przez WDK2
Złośliwy dopisek
  • Thanks 1

Gość maugosias
2 godziny temu, WDK2 napisał:

W jednej wypowiedzi udzielasz się jako "my", w drugiej natomiast jako "ja" :P Skoro wcześniej wypowiadałaś się w imieniu ogółu, to kolega Ci powiedział, że to już nie pierwszy raz :D Takie czepianie się słówek. Wybacz, musiałem :D

No, skoro masz na takie d....e czas...

2 godziny temu, GoodContent.pl napisał:

Dzień dobry,

Niestety, wczoraj faktycznie system antyplagiatowy nie działał tak, jak powinien - zleciłem już dokładniejsze zbadanie tej sprawy, żeby wyeliminować takie sytuacje w przyszłości :)

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

Jakiś problem z wysyłką dokumentów? Minęło 48 godzin i nie widać ich, zazwyczaj po tym czasie już miałem pieniądze na koncie :) 

Witam mam pewien problem, otóż system ciągle odrzuca mi moje tekstry tweirdząc ze jest nieunilany... to niemozliwe ponieważ teksty pisałem sam, nie kopiowałem treści... Da się to naprawić?

Tym samym straciłem mozliwość pisania lepszych tekstów i poświęcony czas na napisanie go. Teraz pewnie ktoś inny go napisze.

Edytowane przez plamster

Wielokrotnie miałam taki problem. Najczęściej okazuje się, że to błąd systemu. Ja zauważyłam ten problem w tekstach z jakimiś tytułami, np. książki lub długimi nazwami instytucji. Jak mi odrzucało to łapałam tekst na nowo. I czekałam na reakcję goodcontent. Niestety.

Czyli jak się skończyło?

Generalnie tekst wysłałem dwa razy. Na początku system odrzucił więc pomyślałem, ze chwilowa awaria ( tekst pisałem sam...)  za drugim razem też odrzucił. Niby powinienem mieć tekstów poniżej 9 zł a jednak mam... Szkoda mi czasu i tych kilkunastu złotych...

Dzień dobry,

@Matthew1991, najpóźniej dzisiaj otrzyma Pan dokumenty - z tego, co widzę, dosłownie kilka minut temu otrzymaliśmy umowę z księgowości :)

@plamster, bardzo proszę o maila w tej sprawie, zajmiemy się tym. Zazwyczaj powodem jest właśnie wspomniany przez Panią @Justyna88 zbyt duży udział w tekście np. długich nazw instytucji czy przepisów prawnych.

Pozdrawiam,

Bartłomiej Tokarski

3 hours ago, Matthew1991 said:

Potwierdzam, nazwy instytucji są najbardziej uciążliwe pod tym kątem. Czasami też miałem problem ze zbyt długim słowem kluczowym w bardzo krótkim tekście. 

Dokładnie! Nazwy instytucji, ustaw itd bywają uciążliwe.

Chyba znowu jest problem ze sprawdzaniem tekstów :(